А зошто машките мислат се дека се во право и ја префрлуваат вината на друг?
Во кој случај?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто машките мислат се дека се во право и ја префрлуваат вината на друг?
Во кој случај?
Во истиот случај, не само женските и машките најчесто не признаваат вина, мислат дека они се во право. Општата слика е таа а секако дека има исклучоци.
Во истиот случај, не само женските и машките најчесто не признаваат вина, мислат дека они се во право. Општата слика е таа а секако дека има исклучоци.
Дека немаат муда...
Мажите ако не пред друг длабоко во себе ќе ја признаат вината додека вие не![]()
Мажите ако не пред друг длабоко во себе ќе ја признаат вината додека вие не![]()
А кој те лаже така?
Може и ние си велиме во себе не сум во право ама не попуштам, ама не е тоа работата.
Секој си мисли дека си е во право, никој не попушта и што следува? Губење на живци без потреба. А зошто?
Еве кога не сум во право си признавам, што би ме чинело тоа? Најчесто луѓето мислат дека ако си ја признаат вината си ја газат гордоста.
Да, гордоста е заебана работа и не познава полови. Тешко е да се признае грешка а најтжно е тоа што некои не сакаат ни самите да си признаат, целосно се убедени дека се во право а проблемот го гледаат насекаде околу нив освен во себеси кога тоа е случај...
Aко се сведиме на тоа тогаш ниту машките немаат муда да си ја признаат вината.
Глупо е да се очекува да ја признаеме вината,ок зависи од ситуацијата,ама секогаш се префрла вината на друг знам по мене,еве си признавам,нема што да кријам.
А се случува некад и да си ја признаам вината,кажав веке, зависи од ситуацијата,ама и машките не сте ништо поарни.
Инаку,оној кој ја отворил темата изгледа е изнервиран од некоја која не му ја признала вината![]()