kapetan
Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 966
- Поени од реакции
- 535
Па ова што го опиша дека женските го прават не е само карактеристика на женските, затоа што истото ми го правеле и мене машки. Буквално истото. Ама јас не се жалам бе. Знаеш дека ако стално налетуваш на нешто лошо, до тебе е проблемот. Не може бе сите да не чинат. Барај на другите места, смени ја малце перцепцијата. Не може стално некој да е крив и стално да те повредува. До човекот е тогаш, не до сите други!
До сеа можеби ме повредиле катаљарда пати. Катаљарда. И наивност и добрина искористиле. И? Шо треба? Да кукам? Аман дај соберете се малце. Не ви се случува само на вас лошо бе. И нас не' повредуваат машките. Ова што го опиша ти, го прават и машки. Не може да се генерализира бе АМАН!!!
ова е тема отворена и кој сака можи да си го кажи мислењето...и немој толку да се револтираш ако те боли вистината...а то шо и тебе те повредиле...немој овде да си ги вадиш нервите оди на тој шо те повреди и речи му во очи и шлапни му ја една ако веке толку паметна си...јас да сум женско така ке напрам...ама пошо не сум..и немам срце на женско да манам...а и тука е тоа и еден проблем плус шо не кажвате ништо во очи на други му зборате демек вие сте во право а машкото не... како ти сега овде шо креваш востание...на машкото и да се инаети и да му удоволиш ке се смири некако...а вие...и од кога ке ви удоволи машко и тоа нечини...како што читав во некои постови...сте сакале строги..малце лоши...а не некои фини..ке ви дојди и таков и тој го неките...признајте си дека не ви одговара ништо немој на мене и на другите да си лечиш комплекси...и ако веке збораш за тупење ти си единствената шо тупи овде...зато шо не е само од мене кажано ова туку од еден куп други и то е ФАКТ!!