Зашто само мажи играат WoW во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Вештица
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam oti zenskite se poglupavi za Wow,ako gresam ispravete me..:uvo:

е во што сме глупави во то шо не се замараме многу и не сме зависни?
иначе јас во 7мо и почетокот на 8мо играв многу ама се откажав.. се вратив во реалност:pipi:

Gohan, да погодам имаш 10-11 години? И јас кога бев на твои години си мислев дека женските се многу глупави, ама како проаѓаше времето........:pos2:

ne se karjate be sekoj si ima svoe mislenje a za toa zaso zenskite ne igraat WOW oni si znaata dali ke igraat ili ne pa na niv sigurno im e glupo da igraaat WOW i ne se zamaraaat za toa e a inaku zzenskite se pointelegentni od mazite!!!:salut::salut::salut:

мило ми е што има стварно, ама ја не знам некој таков. Инаку имам 17 години, и знам луѓе од 10 до 30 стari што играат wow

има и 53 годишни :) во гилд ми е, со внук му играат заедно и типот супер си ја врши работата:) иначе не си видела женски играч дека играш на пиратски сервер, стави се на легален па ќе видиш :)

Се изначитав глупости бе, ко дечишта сте. Во мојот гилд има повеќе жени неголи мажи, и со возраст сите сме тука некаде +/- 2 години. И баш фино и културно си се сложуваме. Бтв, играм на оригинални сервери - Tarren Mill EU, нормално дека на приватни сервери ке наидете на повеќе куртони одошто на оригиналните....

Инаку не сум дудлач без социјален живот ко што викате, работам во ИТ сектор до 5-6 поручек, после тоа на кафе со пријатели, и дома коа ке се вратам одмарам на WoW 1-2 саати. И колку да не речете дека не сум хардкор, имам изиграно 5 различни класи на 3 акаунти во рок од 4 години и сум бил во секоја раид инстанца и на мене сум ги имал најјаките сетови. Е сеа женска неам, преголем трошок е.....Собирам пари за кола:D

Koj ти е ликот на Тарен Мил бе???

е ај сеа отворете тема “Зашто само жени играат со кукли“......in fact, има повеќе мажи што играат со кукли него женски на wow...океј ронг ајдија....

Нема потреба од инстантна генерализација.
Општо познат факт е дека има многу поголем и похардкор гејмери отколку гејмерки. Машките се into that.
A, и баш напротив, на WOW има најмногу цури за разлика од другите игри.
Без навреда до wow популацијата ајде, алтернативен живот, не игра.

Ве сакам, фацки сте. :pipi:

има и 53 годишни :) во гилд ми е, со внук му играат заедно

Ние во тбц имавме татко и син во гилдот , двата прот warriors. И сеа таткото неубо истенкова .. и го слушам син му му вика НУБ на вентрило :pos2:

У Power Overhwleming кај што сум сеа као френд (пошо не гејмам више онака ...) има татко/мајка и 3 деца =)

Хард кор а ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom