Gohan
I (L) Fußball
Mislam oti zenskite se poglupavi za Wow,ako gresam ispravete me..:uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мило ми е што има стварно, ама ја не знам некој таков. Инаку имам 17 години, и знам луѓе од 10 до 30 стari што играат wow
Се изначитав глупости бе, ко дечишта сте. Во мојот гилд има повеќе жени неголи мажи, и со возраст сите сме тука некаде +/- 2 години. И баш фино и културно си се сложуваме. Бтв, играм на оригинални сервери - Tarren Mill EU, нормално дека на приватни сервери ке наидете на повеќе куртони одошто на оригиналните....
Инаку не сум дудлач без социјален живот ко што викате, работам во ИТ сектор до 5-6 поручек, после тоа на кафе со пријатели, и дома коа ке се вратам одмарам на WoW 1-2 саати. И колку да не речете дека не сум хардкор, имам изиграно 5 различни класи на 3 акаунти во рок од 4 години и сум бил во секоја раид инстанца и на мене сум ги имал најјаките сетови. Е сеа женска неам, преголем трошок е.....Собирам пари за кола![]()
Koj ти е ликот на Тарен Мил бе???
има и 53 годишниво гилд ми е, со внук му играат заедно
Sephyros
У Power Overhwleming кај што сум сеа као френд (пошо не гејмам више онака ...) има татко/мајка и 3 деца =)
Хард кор а ?