Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Пијам алкохол од секоја врста и никој не ми штети. Вино, пиво, водка, коњак, ракија, текила, вињак.... Али се што е добро треба да биде со лимит. Не треба да се претера од таа граница на издржливост. Јас пијам дур сум разумен. Ако приметам малце кривини на плафонот одма прекинувам.

Пијам алкохол од секоја врста и никој не ми штети. Вино, пиво, водка, коњак, ракија, текила, вињак.... Али се што е добро треба да биде со лимит. Не треба да се претера од таа граница на издржливост. Јас пијам дур сум разумен. Ако приметам малце кривини на плафонот одма прекинувам.

Pa ti pameten si bil be ej :))))))

Незнам навистина зошто пијам можеби да се расположам да не мислам на секојдневните обврски кој ме напнуваат кога ќе станам утредента јаооо некад поминувам страшно како паразит сум некој ако ме праша нешто после пола сааат одговарам пијам по 2 кг вода и не јадам цел ден а некад па убавко поминувам свеж сум ама киселини не ме одминуваат ако сум пиел винце...се си има последици јеби га :toe:

Пијам, ама не многу доволно ми е една чашка, зашто после ако продолжамм отидов јабана брзо ме фаќа!

Не ми смета ни вечерта ни после следниот ден. Некако имам добар огранизам за алкохол.

Немој да лупаш глава у ѕид.

И јас пијам и мене не ми штети ни утредента, значи знам да го совладеам тоа.

Штетноста доаѓа кога газот ќе ти се олабае, и кога ќе осетиш болки во пределот на стомакот и малце подесно од стомакот.

Но тоа доаѓа подоцна.

Мислам дека ме сфати, не ти правам детски муабети.

Немој да лупаш глава у ѕид.

И јас пијам и мене не ми штети ни утредента, значи знам да го совладеам тоа.

Штетноста доаѓа кога газот ќе ти се олабае, и кога ќе осетиш болки во пределот на стомакот и малце подесно од стомакот.

Но тоа доаѓа подоцна.

Мислам дека ме сфати, не ти правам детски муабети.

Те капирам. Сеа за сеа така е а и не пијам многу јас. Дали еднаш во месецот пијам многу.

Мене за пиење само едно ми кажале ПИј шо сакаш и колку сакаш САМо НЕ МЕШАЈ! ова е совет од тате ми.И до сеа фала богу ретко кога некад да смешам.Пием све шо е алкохол ама за све си има мера.И се трудим никад да не пием гладен тогаш најбрзо те фаќа.

ja pijam sekoja sabota!!ama najvazno u pienjeto ne e kolku mozes da ispies tuku da znaes koga da povratis!:vozbud::pos2::pos2:

jas pijam alkohol kolicinski mn i nekogas iako poretko mi e mn tezok mamurlakot!ama jbg vecerta sum si pominala extra :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom