Зашто пиете алкохол кога ви штети?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
затоа што бољи пијан него депресивен...

појчето болести произлегуваат од недостатокот на алкохол во организмот !!2

си пијам мартини и супер ми е!не ми штети воопшто,мислам фала богу зборвам во ограничи количини.се слагам дека алкохолот не е штетен доколку се пие ограничено,а за тие шо не можат да се контролирет е друг муабет.

Абе не штети ако се напиеш колку да се расположиш. Да се напиеш, па да повраќаш и да запаѓаш и филмови - е тоа е заебано, иначе ОК си е. А иначе од ова произлегува друга тема: нели човекот понекогаш сака да се самоуништува?:jaj:

Еј сеа зашто?
Еден мудар човек рекол :Зашто да не?
:party1:

си пијам мартини и супер ми е!не ми штети воопшто,мислам фала богу зборвам во ограничи количини.се слагам дека алкохолот не е штетен доколку се пие ограничено,а за тие шо не можат да се контролирет е друг муабет.

Многу јасно, до одредена граница кога се пие не е штетно. :helou:

Многу јасно, до одредена граница кога се пие не е штетно. :helou:

Да, баш така! Но за жал сум видел луѓе што пијат и пијат, и мислат дека дали од 5 или од 55 пива, исто е...

Не ми штети, зашо знам колку пијам, и како пијам :smir:

Затоа што секое задоволство на овој свет се плаќа некако парично, здравствено, духовно... Така да нек е жива и здрава векијата бр.84 интернационално позната како бренди а во просторите на поранешна Југославија како Шток. Што би рекол Игор Џамбазов: Пијте умерено алкохолот е за луѓе не е за говеда.

stock%2003%20int.jpg

Не ми штети ич,си имам граница,ретко ја преминувам.Ме нервира што тие околу мене немаат,па на мој грб паѓаат:tapp:

Штетно:pos2:. Воздухот што го дишиме е штетен, цигарите се штетени, хранат е штетна, политиката е штетна, турбофолкот е штетен. Се живо околу нас е штетно ама тоа па не епричина да се заклучиме во стаклено звоно. Убаво е да се опијаниш од времена време, убаво е со другарите да излезете на пивце едно итн...

Од сите штетни работи само пијам алкохол...штознам засега не ми пречи пијам умерено иако неколку пати сум претерал ама се со мерка нели...абе убаво ми е

Ја морам да пијем да ублажим бол :wink:

Па убаво ми е шо знам не претервам . Супер е те расположва :)

Mи помина многу рано мене тоа време кога пиев за да оставам црева по тротоари шољи такси возила ,сватив дека мојот организам е за фини нешта sdи не трпи многу алкохол затоа си решив да не глумам ''луда змија'',сега пијам колку малце да ми бега сликата и да ми се укочи фацата со некоја насмевка заебана...а тоа ми се случува од 4 пива или 3 коњака/џина, шо да кажам пијам како полуматурант и многу ми е убаво бар кога ке станам одсабајле сум функционален за разлика од порано кога ме болеше глава до наредното утро..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom