Зашто мажите им даваат имиња на своите пениси?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Ја си го викам Џуниор и он е мојот најдобар пријател , никогаш ме нема изневерено во било која ситуација .. Чудно е и како размислуваме исто , што е и причината за неговото крстење .. Он е посебен и единствен , си има своја личност и свој мозок .. Дружељубив е , али сака само женско друѓтво , што ме радува , а и женските го сакаат него , па се надевам дека таа релација ќе продолжи да опстојува ..Епа во кратки црти си реков ја за мојот доживотен партнер , за причината за неговото именување ..Поопширно во неговата автобиографија “ Мојот живот помеѓу две топки “ ..

Ако може да питам , Мира и Лепа дали се дружељубиви ?

:pos2:

ako moze da primetam, izglea u pravo si druze ti:tv:

Ја си го викам Џуниор и он е мојот најдобар пријател , никогаш ме нема изневерено во било која ситуација .. Чудно е и како размислуваме исто , што е и причината за неговото крстење .. Он е посебен и единствен , си има своја личност и свој мозок .. Дружељубив е , али сака само женско друѓтво , што ме радува , а и женските го сакаат него , па се надевам дека таа релација ќе продолжи да опстојува ..Епа во кратки црти си реков ја за мојот доживотен партнер , за причината за неговото именување ..Поопширно во неговата автобиографија “ Мојот живот помеѓу две топки “ ..

Ако може да питам , Мира и Лепа дали се дружељубиви ?

Лепа ќе треба сам да ја прашаш. а за мира ,самото име сикажува колку е дружељубива... кошо хитлер бил со евреите :):pipi:

Лепа ќе треба сам да ја прашаш. а за мира ,самото име сикажува колку е дружељубива... кошо хитлер бил со евреите :):pipi:

Дувај и бегај :pos2:

ОН

Јас па досега сум немал размислувано за ова. Можи понекогаш ко шо рече погоре ВИКТОРАНИУС, како со шифри, некои популарни имиња, како ЏОЛЕ, КИРО и тако дајле

Море луѓе, како да не му дават имиња коа за тај Пенис денеска војни се водат,ако тип шо оди со женска некое време и го позајми на некоја типка шо нема видено шо денес популарно се вика Неверство настанува 5-та светска војна на галички начин.
Јас на пример мојот го викам ЦЕЛЕ, или Хендрикс. си има и Лична Карта извадено и Досие...

ја си го викам Џони:pos2::pos2::pos2:

Мојов е Lord Vader... страва и ужаса :pos2::pos2::pos2:

Не видов ни еден издржан одговор на темава.

Еве ви по мое: Не сакам некој анонимен и непознат да носи 90% од моите животни одлуки. Ете затоа Милорад.

темата е озбилна, не ја преместувајте!
инаку на женските и не им одговара некое друго име освен ЈАМА или ДУПКА.

нели сум во право?

апсолутно си во право Yo Blow иако би било интересно и они да им дадат некои откачени имиња како јас на пример си го викам Атанас или Трајко ама не така често:drk:

А да ви го крстев на некој можи? Кој сака да го земи името Љуљзим :pos:

Најчесто заради комплекс или недостаток на самодоверба.
Холивуд штетно влијае на младите генерации.

Мојот се вика Станојко... увек стануе прв. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom