Заради српското, симнати сите знамиња во Задар

• Креатор на темата Креатор на темата demmian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи вицот за хрватите испадна точен:toe:Кога ќе видат орел одма се возбудуваат дури и ако тој е на платно :pos2::pos2:

Значи вицот за хрватите испадна точен:toe:Кога ќе видат орел одма се возбудуваат дури и ако тој е на платно :pos2::pos2:
:)Србо..Ако веќе говориме на тој начин..И вие се возбудивте кога видовте орел на Косово..Ама тој беше двоглав, и ви го грабна Косово..:toe:

Зошто мешаш меѓународна политика со спорт? Ист хрват си :nenene:
На Космет тоа што беше е далеку од орел....гулаб со птичји грип е :helou:

defaultzb7.jpg
[/URL]

Зошто мешаш меѓународна политика со спорт? Ист хрват си :nenene:
На Космет тоа што беше е далеку од орел....гулаб со птичји грип е :helou:
Да? А јас си мислев дека е орел она што се вее во Приштина и Косовска Митровица..

Интересен случај...Прв во историјата, „силниот“ орел да му остапи територија на гулаб со птичји грип.. Не од друго, од немоќ!

i lavcheto svitka opash na vremeto. koga vishe si igrash, nepismen.:toe:

ako pod porasnaa mislish -na RM i davaat karakter na federacija, onda da. a koj ne se plashi od glupi lugje?:toe:

ako pod porasnaa mislish -na RM i davaat karakter na federacija, onda da. a koj ne se plashi od glupi lugje?:toe:
А ако за тебе поедино секој човек претставува федеративна единка ондак мора глупиот да си ти.

Многу нерационален потег на Хрватите, мешање на спорт и политика претставува зголемување на омразата меѓу населението. Мислам дека треба ихф да ги казни за ова бидејќи како домаќини хрватите треба да им овозможат еднаков третман на сите тимови. Треба еднаш засекогаш да заборават на минатото и да ја видат реалноста дека сите срби не се лоши и за неколку личности да не се обвинува цел народ истото важи за сите и за ситуацијата во Македонија. Поздрав :helou:

Многу нерационален потег на Хрватите, мешање на спорт и политика претставува зголемување на омразата меѓу населението. Мислам дека треба ихф да ги казни за ова бидејќи како домаќини хрватите треба да им овозможат еднаков третман на сите тимови. Треба еднаш засекогаш да заборават на минатото и да ја видат реалноста дека сите срби не се лоши и за неколку личности да не се обвинува цел народ истото важи за сите и за ситуацијата во Македонија. Поздрав :helou:

:bravo::bravo::bravo:

Србите имаат знаме?
аха! она е - ко албанското со орел само му кладоа Француска тробојка.
Доста неоригинално.

Србите имаат знаме?
аха! она е - ко албанското со орел само му кладоа Француска тробојка.
Доста неоригинално.

Француската тробојка е како прво вертикална, а како второ е плава, бела и црвена... Додека Српското е плава црвена и бела и двоглав БЕЛ орел со круна горе и штит со КРСТ и 4-S во средината... Додека Албанскиот е црн и повеќе личи на некоја флека...
А на крај на краевите Двоглавиот ОРЕЛ е симбол на ХРИСТИЈАНСТВОТО...!!!

Но знам дека тебе ти е целта само провоцирање, ама ако... ми одговараш таков... Ти си ми пациент... :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom