Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба никаков payment proof, слободно си искеширај што можеш.
Единствена новост што ја воведоа деновиве поврзано со плаќања/исплаќања е "14day cashout rule", или ако денеска ти вложеш било која сума преку Пејпал(или било кој друг пл.пр.) - во следните 14 дена ќе можеш да искешираш САМО преку Пејпал(или кој и да си одбрал за уплата).
Од 15-от ден па натака можеш нормално да ги користеш сите процесори за исплата.
Едно советче ќе ти дадам само за PV(иако не знам која е твојата моментална состојба таму де) - што и да имаш за повлекување - НЕ го повлекувај, само реинвестирај додека не дојдеш до некоја зацртана група (пр. 1.5m - 3m) - и тогаш почни си со редовни исплати.
Јас да не ги повлечев тие 3$+10$ пред месец дена - сега веќе ќе бев во БАП група 7 и ќе шибав уште нагоре...
А кој/како успеал да го направe тоа? Обичен член? така лесно има најдено баг во системо за да ти земе пари или да ти го блокира акаунто?
@Heidi - Еве се регистрирав одново, да ти вратам услуга
Ако има уште нешто шо би сакала да ми објаснеш околу сајто - пиши пп.
Поарно не ги вади - инвестирај ги само новите што ќе ги добиеш, пошо вака џабе ќе бидеш оданочен 2 пати ако ги извадеш овие од PV.еднаш инвестирав ама не повлеков пари, сега стигнав до некои си 10 12 долари, па прашувам доколку би ги вадел, бидејки иам и од други страни околу 20 долари па наеднаш да ги инвестирам сите
Фала на инфо.
Поарно не ги вади - инвестирај ги само новите што ќе ги добиеш, пошо вака џабе ќе бидеш оданочен 2 пати ако ги извадеш овие од PV.
Cashout fee: 2.50% + $0.25
Deposit fee: 7.50% + $0.30
Уффф каков ден... оргазам! Абе уште кликате по тоа рекламите ?
.![]()
а пријател, гледам упатен си бааги, ме интересира тоа што е 10 долара ако го платам, го плаќам еднаш и ми стои засекогаш или на одредено време? Сакам тоа да го платам, да не ми стигаат овие 0.0005 реклами ужасно ме нервираат...
Еднаш го плаќаш - за век ти стое
ама не се исплаќа.. размисли овака:
дневно нека ти дава 50реклами од по 0.0005$ - тоа ти е 0.025 дневно
Подели ги тие 10$ со таа сума = 400 (дена)
Па поарно 400 дена ќе ги оставам нека ми стигнуват секој ден, нека се рециклират, отколку да лупнам 10$ за тоа, 31000 БАП ти е тоа море..![]()
Шо страна е ова?Уффф каков ден... оргазам! Абе уште кликате по тоа рекламите ?
.![]()
CPAGrip.comШо страна е ова?
Не е ова пирамида или некој shitbux...далеку сте од ова многу. И немам пејпал. Сакаш преко teamviewer да видиш или сакаш контото у банка скенирано да ти го покажам, избери.а пријател, гледам упатен си бааги, ме интересира тоа што е 10 долара ако го платам, го плаќам еднаш и ми стои засекогаш или на одредено време? Сакам тоа да го платам, да не ми стигаат овие 0.0005 реклами ужасно ме нервираат...[DOUBLEPOST=1413074835][/DOUBLEPOST]
На пејпал (или некој друг процесор) ко ќе ги имаш, сликај... и јас на Либертагиа иам 400 и кусур долари ама на сметка ...
Се испофали у пм...Не е ова пирамида или некој shitbux...далеку сте од ова многу. И немам пејпал. Сакаш преко teamviewer да видиш или сакаш контото у банка скенирано да ти го покажам, избери.
BTW ова се daily earnings (ако нешто ти значи), за ова некој треба да клика на реклами од 2002 година. Поздрав.
Не е ова пирамида или некој shitbux...далеку сте од ова многу. И немам пејпал. Сакаш преко teamviewer да видиш или сакаш контото у банка скенирано да ти го покажам, избери.
BTW ова се daily earnings (ако нешто ти значи), за ова некој треба да клика на реклами од 2002 година. Поздрав.