Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Некој расположен да ми помогне да извадам пари од Fiverr? Јас да му ги пратам на paypal, тој мене на skrill, или на трансакциска.
Ако имаш на пејпал пари дај да направиме размена, имам 16 евра и нешто на Скрил.

jas kako sto gledam na stranava za da te isplatat treba minimum da napravis 1989 $ kaj withdraw your funds.

За шо конкретно збореш не те разбирам.. дека ти траже 1989$ за исплаќање? :^)
@StefanPsy - пиши ми порака ќе се договореме.

da za isplakanje mene taka mi pisuva eve slika na buxwon ako e toa za isplakanje kako sto znam.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    149,6 KB · Прегледи: 39
da za isplakanje mene taka mi pisuva eve slika na buxwon ako e toa za isplakanje kako sto znam.
Според тебе, на PTC сајт пологично е минимална исплата да биде $2000 или $2? Иначе, за да направиш $2000 на PTC сајт ќе треба минимум 5 пати да се преродиш.

nebaram jas spored mene, nekoj da kaze dali e ova tocno na slikava ako e ne se isplati da strakam ko nenormalen za djabe.
kolku e minimalnata isplata na sajtov toa ne mi e jasno.

nebaram jas spored mene, nekoj da kaze dali e ova tocno na slikava ako e ne se isplati da strakam ko nenormalen za djabe.
kolku e minimalnata isplata na sajtov toa ne mi e jasno.

$2 ти е минимално за исплата, можеш да користиш Payza и Paypal моментално. Кажано е дека во блиска иднина би требало да се додаде и Neteller.

За Нетелер ме интересира процедурата на вадење? Слична како на Пејонир?

За Нетелер ме интересира процедурата на вадење? Слична како на Пејонир?

Те ќе ти копирам од пооооодамна шо имам нешто пишано за Нетелер:

2. Од нетелер можеш ногу лесно, брзо и едноставно да си ги „подигаш“ парите, преку нивната Net+ Master Card. Јас ја нарачав, ми стигна и веќе слободно плаќам се и сешто со неа. Еве ја:

QHj3ue7.jpg

Значи сите пари што го имаш на нетеллер акаунтот ти се автоматски поврзани со оваа картичка, и можеш у било кој момент да ги користеш за плаќање, купување и вадење пари од банкомат.
Провизии:
*Од банкомат ти зема фиксни 6$ без разлика колкава и да подигаш сума.
*На POS терминал е без провизи, само конверзијата од Долар во Денар (од која сум презадоволен, денарот ни го сметаат по 44,10 - 45,50 зависи кога како [за разлика од други слични картички каде ни го лупаат по 38мкд доларот] ).
*Бесплатно префрлање пари Нетелер to Нетелер акаунт.

Дечки гледам многу од вас повлекувате на Скрил и на ПејПал. Пошо не секој може да повлекува на ПејПал, ако имате пари дај да направиме размена. Вие на Пејпал, јас да ви пратам на Скрил. Имам нешто над 16 евра.

Контактирај те ме по ПП ако сакате замена.

Те ќе ти копирам од пооооодамна шо имам нешто пишано за Нетелер:
Јас ти го прочитав постот пред да го поставам прашањево :) Него ме занимаше, колку време чекаше за да ти ја пратат, дали испрати лични документи, дали зема провизија од 30дол при прва трансакција као Пејонир... и така.[DOUBLEPOST=1412931014][/DOUBLEPOST]Не знам дали приметивте пробукс е паднат.
А што е работата со необукс? гледам страната си работи, на форумот постираат докази за исплата...

Колку сте запознати со страните на кои се работи surveys/анкети ? Јас почнав на една легит рејтинг има па ќе видиме колку ќе се исплати :)

[URL='http://whitepinsplus.com/index2.php?c=kk'][URL]http://whitepinsplus.com/index.php?logout=true[/URL][/URL]

Еве една слична како Либертагиа (слична во врска со исплаќање)...
Можеби некој досега има работено на оваа страница Швајцарска е
се работи секој ден треба да кликнеш на две слики кои ти ги дава
е сега треба да кликаш секој ден најмалку 91 ден а после 91 ден
можеш да подигаш пари од сметката....

gavolkiler@yahoo.com

Ако сака некој да се регистрира па тука сме за да помогнеме ако биде потребно....

Ме претрка :)
Јас се зачленив вчера, ама ај да не бидам директна конукуренција.
ако сака некој мој мејл, нека пише.

Мало инфо за оваа,сум на неа еден месец,и за да не настане забуна,прво треба 90 дена да поминат,па после некоја заработка,доколку ја има.Значи,прво тие слики ги кликате 90 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom