Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаш на пејпал пари дај да направиме размена, имам 16 евра и нешто на Скрил.Некој расположен да ми помогне да извадам пари од Fiverr? Јас да му ги пратам на paypal, тој мене на skrill, или на трансакциска.
jas kako sto gledam na stranava za da te isplatat treba minimum da napravis 1989 $ kaj withdraw your funds.
Според тебе, на PTC сајт пологично е минимална исплата да биде $2000 или $2? Иначе, за да направиш $2000 на PTC сајт ќе треба минимум 5 пати да се преродиш.da za isplakanje mene taka mi pisuva eve slika na buxwon ako e toa za isplakanje kako sto znam.
nebaram jas spored mene, nekoj da kaze dali e ova tocno na slikava ako e ne se isplati da strakam ko nenormalen za djabe.
kolku e minimalnata isplata na sajtov toa ne mi e jasno.
За Нетелер ме интересира процедурата на вадење? Слична како на Пејонир?
2. Од нетелер можеш ногу лесно, брзо и едноставно да си ги „подигаш“ парите, преку нивната Net+ Master Card. Јас ја нарачав, ми стигна и веќе слободно плаќам се и сешто со неа. Еве ја:
![]()
Значи сите пари што го имаш на нетеллер акаунтот ти се автоматски поврзани со оваа картичка, и можеш у било кој момент да ги користеш за плаќање, купување и вадење пари од банкомат.
Провизии:
*Од банкомат ти зема фиксни 6$ без разлика колкава и да подигаш сума.
*На POS терминал е без провизи, само конверзијата од Долар во Денар (од која сум презадоволен, денарот ни го сметаат по 44,10 - 45,50 зависи кога како [за разлика од други слични картички каде ни го лупаат по 38мкд доларот] ).
*Бесплатно префрлање пари Нетелер to Нетелер акаунт.
Јас ти го прочитав постот пред да го поставам прашањевоТе ќе ти копирам од пооооодамна шо имам нешто пишано за Нетелер: