Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро и јас имам работа, па што?
јас на пример сум редовна на економски и вонредна на филолошки
Значи ако имаш 10 минути работа и земаш за тоа $3 тоа ке ти излезе точно $18/hr. Страв ме фаќа колку не ви работи кликерот. Разгледај малку по странски форуми да видиш во USA какви се работи се плаќаат заДали некој клика на libertagia? Странава е нова, ми ја кажаа скоро и мене. Имаш само 10 минути работа на ден, 10 линка треба да кликнеш и имаш 3$ на ден, 15 неделно. Треба да направиш 300 за да можеш да ги подигнеш. Релативно е нова странава, демек ветија многу работи и подобрувања. Се работи за чист маркетинг, не се наплаќа по клик. Сега за сега ми изгледа легална мене. Доколку сака некој да се регистрира, бујрум
Не се мери според тоа колку на ден зимаш, туку според тоа што си сработил и колку време и труд си потрошил. Инаку што студираше ?"3$ на ден"
После ке ми кукате на форумот како сте завршиле економски и нема работа а елементарни работи не познавате. Уште пострашно е ако си на отсекот е-биз. Инаку ако најдеме уште 20 страни како оваа што плаќа по 3 долари на ден со тоа дечково би "заработил" 60 долари дневно од кликање и тоа за само 4 сата. Уште веруваш у ова ? Јас првпат моите 60 долари дневно ги имав после 8 месеци напорна работа и 20 веб сајтови позади себе.Хахаха а што точно "мериш"?![]()
Во добро распожение сум па ке потрошам 2-3 минути да ви објаснам зашто тие 3 долари дневно се смешно глупа и нереална ствар.Не знам јас тоа, на Меѓународна економија сумНе реков дека е легитимна страната, не можам да тврдам кога не знам
![]()
Член сум на еден форум каде газдата на еден ПТЦ сајт најубаво ги опиша кликачите од Индија, Филипини, Македонија. Ве нарече : ефтина стока... размисли за ова.Епа јас не сум во добро расположение и не замарај молим те со некои глупости што си ги прочитал на интернет (или смислил) секоја страна посебна приказна е.
п.с. сакаш лајк сега на коментаров?
како којМногу нормално, ако гледаш така 90% од Македонијава е ефтина стока, работиме за 6, 7, 8000.. а не за нешто помалку.