Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми објасни на кој начин се врши исплаќањето преку Fiverr, зашто на некој блог прочитав дека врши исплаќање само преку Paypal, а колку што знам Paypal не е овозможено за Македонија, така да некој што заработува преку Fiverr ако може да ми објасни како тоа би функционирало?

Ако може некој да ми објасни на кој начин се врши исплаќањето преку Fiverr, зашто на некој блог прочитав дека врши исплаќање само преку Paypal, а колку што знам Paypal не е овозможено за Македонија, така да некој што заработува преку Fiverr ако може да ми објасни како тоа би функционирало?
https://www.youtube.com/watch?v=aKLht2JqWJY

Прв пат слушам дека Пејпал е одобрена??

Прв пат слушам дека Пејпал е одобрена??
а каде слушна дека пајпал е одобрен, станува збор за payoneer картичка а не за пајпал и оваа може да ја поседува секој кој има 18+ години (до сега на малолетници не им била одобрувана имало неколку обиди од блиска околина).
Ако некој отвара payoneer нека пише на форумов па било кој од оние кој веке имаме ке ви пратиме реферал со кој ќе ги избегнете трошоците за активација ( и да payoneer ке не части нас бидејки сме им донеле нови клиенти )

Имам уште едно прашање во врска со Microworkers… Дали можи сите работи да се вршат од Андроид уред?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

а каде слушна дека пајпал е одобрен, станува збор за payoneer картичка а не за пајпал и оваа може да ја поседува секој кој има 18+ години (до сега на малолетници не им била одобрувана имало неколку обиди од блиска околина).
Ако некој отвара payoneer нека пише на форумов па било кој од оние кој веке имаме ке ви пратиме реферал со кој ќе ги избегнете трошоците за активација ( и да payoneer ке не части нас бидејки сме им донеле нови клиенти )
"

А дали картичката е достапна за Македонија?
Да пред 3 дена ја користев :)"

На ова мислев.

Знам на што си мислела и извини што малку дрско ти реплицирав. Иначе во видеото кое е споделено е претставен начин како да ги повлечеш парите од фиверр на друг начин освен пејпал. А и за мене бар според условите што јас ги добив кога ја вадев пајонер картичката ми е мн подобро од пајпал. Освен за интернет плакање можам да си пазарам и во кој било маркет, кафич, бензинска и слично. А пајпал не ми ги нуди овие можности.

Се надевам извинувањево ми е прифатено.

Да, епа јас праќав од мобилен и не го видов видеото во ред е :)[DOUBLEPOST=1396211577][/DOUBLEPOST]Инаку за Payoneer ретко кај сум ја сретнала како опција...

Имам уште едно прашање во врска со Microworkers… Дали можи сите работи да се вршат од Андроид уред?

Someone???

YouTube Partnership Program КОНЕЧНО ВО МАКЕДОНИЈА !Capture.JPG
тоа значи дека може сега наместо чек - парите да стигаат дирекно на сметка на банката :D
Дајте малку на оваа тема да правиме дискусија - сигурно на некој исто така му треба помош околу ова :)
На You Tube ми ги отвара 2 начина за плаќање:
-Со чек
-Преку сметка
*Каква сметка треба (ако некој знае ) >.<

YouTube Partnership Program КОНЕЧНО ВО МАКЕДОНИЈА !Прегледај го приврзокот 88303
тоа значи дека може сега наместо чек - парите да стигаат дирекно на сметка на банката :D
Дајте малку на оваа тема да правиме дискусија - сигурно на некој исто така му треба помош околу ова :)
На You Tube ми ги отвара 2 начина за плаќање:
-Со чек
-Преку сметка
*Каква сметка треба (ако некој знае ) >.<
Ако ти легнат на сметка мораш да ги пријавиш и платиш данок :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom