- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 1
Respect.. ми помогна фала...Пишувај го зборот не го копирај од негде и одма запирка, не ставај празни места. Максимум 5 тагови можеш да ставиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Respect.. ми помогна фала...Пишувај го зборот не го копирај од негде и одма запирка, не ставај празни места. Максимум 5 тагови можеш да ставиш.
Почни муабет во инбокс и само што ќе пише нешто стисни Report Spam or Misusе. Ова функционира во старото мени, незнам новото дали работи вака.Kostur123 Брат дај кажи како да се ослободам од некои луѓе, да не ги видам, веќе да не порачуваат од мене, а сето тоа да оди глатко без да заработам негативен![]()
Почни муабет во инбокс и само што ќе пише нешто стисни Report Spam or Misusе. Ова функционира во старото мени, незнам новото дали работи вака.
Што се случи? Ти се тргна ли негативниот?Овој шпонот ми побара да му ги вратам парите. Му ги вратив а не го тргна негативниот :/ И после несака да ми урне рејтинг!
Ќе може ли некој, на кратко, да ми објасни повеќе за microworkers и microlancer како работат.
За microworkers имам слушнато и на форумиве пишува дека има задоволни македонци, ама незнам дали да се регистрирам зошто треба да ја внесам адресата на живеење... а лични податоци на интернет да дадеш не е мала работа...
А за microlancer воопшто немам идеја како работи. Дали самиот објавуваш во која работа си добар (ај да не речам професионалец), и доколку цената е соодветна за услугата те одбираат тебе?
п.с за други методи како ппд и цпа не ве прашувам зошто имам лошо искуство од тоа... тие методи ама ич не ми тргнаа од рака.![]()
Што се случи? Ти се тргна ли негативниот?
Шо страна е ова ?
-првиот работи, сум работел на него некаде 2 години, во скоро време може ќе се вратамЌе може ли некој, на кратко, да ми објасни повеќе за microworkers и microlancer како работат.
За microworkers имам слушнато и на форумиве пишува дека има задоволни македонци, ама незнам дали да се регистрирам зошто треба да ја внесам адресата на живеење... а лични податоци на интернет да дадеш не е мала работа...
А за microlancer воопшто немам идеја како работи. Дали самиот објавуваш во која работа си добар (ај да не речам професионалец), и доколку цената е соодветна за услугата те одбираат тебе?
п.с за други методи како ппд и цпа не ве прашувам зошто имам лошо искуство од тоа... тие методи ама ич не ми тргнаа од рака.![]()
Што можност имаш да правиш на страната ? Нешто постираш нивни реклами ? Како ти плаќаат ?adworkmedia.com
Значи адресата си ја пишал и ти стасало писмо со пин-првиот работи, сум работел на него некаде 2 години, во скоро време може ќе се вратамоставам судбината да реши
![]()
Да неколку ПИН-ови добивЗначи адресата си ја пишал и ти стасало писмо со пинА колку отприлика се заработува? Некои викаат Американците и Англичаните зимале повеќе од сите други, пр. $5 а ние $3....