Довичински -
Довичински П.
Сите сакате со кликање да заработите пари мислејќи дека тоа е прелесно, а никој неќе да си направи акаунт на фајвер и да почне да работи за пари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да вложиш пари треба Payza/Paypal акаунтот да ти е верифициран, а бан можеш да добиеш ако имаш повеќе од 1 акаунт на едно IP или ако ги кликаш рекламите од различно IP. Од различно IP можеш само да проверуваш, не смееш да кликаш.
Како бе не смееш да кликаш од различно ип? Јас сеа пред десетина дена се регистрирав, и кликав кога ми одговараше, еднаш од дома, еднаш од работа... Да престанам така да правам, а?)
Не можеш да го смениш времето посебно ако имаш активна нарачка. Гледај да се договориш со муштеријата зошто во раце си му....mi stigna gig na fiver...25 stvari treba da napraam...kako da mu kazam na momakov edna po edna da gi naracuva poso gigov mi e extra fast za eden den gi rabotam...kako da go smenam vremeto na gigot...
Не можеш да го смениш времето посебно ако имаш активна нарачка. Гледај да се договориш со муштеријата зошто во раце си му....
Данок ќе ти зимаат и тоа payoneer и тоа мушки. Има скриени трошоци кој не ги кажуваат. Јас ја имам картицата и само еднаш ја употребив на 20000 ден. ми зема 1800 ден. провизија. 23 долари е активација на картицата во МК и месечен трошок 4 долари.e a da si naracam fiver karticka??kako ide celiot toj muabet da ne mi zimaat neso danok glupost...inace ilustracii najmnogu praam...
Данок ќе ти зимаат и тоа payoneer и тоа мушки. Има скриени трошоци кој не ги кажуваат. Јас ја имам картицата и само еднаш ја употребив на 20000 ден. ми зема 1800 ден. провизија. 23 долари е активација на картицата во МК и месечен трошок 4 долари.
Ако ти фаќа око нарачај ја за 1 месец ќе ти стигне. Сметката ќе ти биде америчка.
Епа има само две опции така?a kako gi vadis ti parite?
Епа има само две опции така?![]()
Фивер картичката е на www.payoneer.coma ova payoneer....isto e i ko fiver kartickata...i od taa praat partal?
Две прашања:Фивер картичката е на www.payoneer.com