kolku imas vlozeno drugar...?Јас кликам на Необакс, имам 212 реферали(2 директни) и вадам по 1.8$ на ден, тоа ми се доволно за цел месец да ги имам рефералите и профит, плус секоја недела изнајмувам повеќе реферали така да се зголемува профитот, и евентуално ќе стаса до над 100$ профит месечно.
Треба само стрпение и добра стратегија, не е нешто тешко како да земеш да копаш, јас баш како хоби го третирам, ко игра на фејсбук да е, да менаџираш со реферали дневно, и да си кликаш, ништо посебно 10 мин работа бара во ден, 5 за кликајне и 5 за менаџирање.
Следи во потписов мој како се накачува колку имам заработено.(Член сум 1 месец).
jas sum clen od 26.01.2013 znaes kolku imam.... IC. Iznajmiv 12 referali a sega imam 10. dvajca mi otidoa zatoasto nemav pari da gi prodolzam. Znaci ako ne vlozis na NEO ne mozes da zarabotis a pricina za toa e sto davaat samo po 0.001$ za klik. Klikam na PROBUX tamo se podobri davaat po 0.01 za klik toj go otvoriv nedela dena pokasno a imam nekoja para tamo i imam 66 referali ama kolku e dobar ke vidime toj e prilicno nov taka da...TOA E