Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Не јас, прашај го Gade.

хахаха, дека го изменував постот, по грешка на тебе сум ти пишал.
--- надополнето: 30 март 2013 во 20:21 ---
Јас го нарачав Jalapeno, 4.5 гхс. Ево ти линкче до произведувачот, ама сега ако нарачаш очекувај дури јули/август да ти стигне.
http://www.butterflylabs.com/

Јас го нарачав Jalapeno, 4.5 гхс. Ево ти линкче до произведувачот, ама сега ако нарачаш очекувај дури јули/август да ти стигне.

https://forums.butterflylabs.com/showwiki.php?title=FAQ:Get Rich Quick Not so fast

еве најдов нешто во врска со него.
--- надополнето: 30 март 2013 во 20:31 ---

А од каде знаеш дека уредот сигурно работи? Можеби не прави толку гхс

хахаха, дека го изменував постот, по грешка на тебе сум ти пишал.
--- надополнето: 30 март 2013 во 20:21 ---

https://forums.butterflylabs.com/showwiki.php?title=FAQ:Get Rich Quick Not so fast

еве најдов нешто во врска со него.
--- надополнето: 30 март 2013 во 20:31 ---

А од каде знаеш дека уредот сигурно работи? Можеби не прави толку гхс

Значи јас не очекувам да се збогатам за една вечер.Доволно е да ми извади некои 10тина биткоини, не сум алчен. :)
А тоа дали ќе извади 4.5гхс и дали сигурно работи ќе дознаеме кога ке стигне.

Значи јас не очекувам да се збогатам за една вечер.Доволно е да ми извади некои 10тина биткоини, не сум алчен. :)
А тоа дали ќе извади 4.5гхс и дали сигурно работи ќе дознаеме кога ке стигне.

10*70=70 евра.
А преку што ја ја изврши исплатата, преку пејпал или преку банка?

10*70=70 евра.

Изгледа сум остарен па не ве разбирам што зборувате ... дајте повеќе инфо. Патем ме чуди и како тоа 10*70 = 70?

10*70=70 евра.

10*70=700 евра

Ова ако остане цената на биткоинот на 70 евра, ама може да биде повеќе, или помалку. :)
Платив преку пејпал.
pLaToOn се работи за виртуелна валута, која ја заработуваш со активирање на процесорската снага на компјутерот или на графичката карта.Многу е комплицирано за објаснување, види на википедија најдобро.

Прашајте го Kostur123 тој прај по 100/200$ дневно :pos:
освен овеј шо има продаено тро поќе друг не гледам македонец :D
доста мудро, ако приметиш сите видеа му се исти, се работи за едно салто и еден куп монтажи, сепак супер сие

http://www.tripleclicks.com/12451291/ Скоро ја открив странава, и ми кажаа дека навистина плаќале , малку е сложена за работа на почетокот но доколку ви треба помош повелете , регистрирајте се и кадешто ќе заглавите пишете ми приватна порака ќе ви објаснам , а воедно и ќе ве приклучам во една фејсбук група. За почеток собирате поени , и се регистрирате потоа на trippleclicks.com кадешто може да учествувате на аукции, а доколку ве извлечат ( има извлекување после секој месец ) може да добиете награда и до 250 долари за учеството на страната. За аукциите, значи се продаваат најразно разни работи , меѓу кои и таблети , мобилни телефони , апарати за домаќинство , и така натаму да не набројувам , и сето тоа по поволни цени. Значи , ќе земам пример iPad таблет преку аукција може да достигне и до 20 долари максимум , некогаш и повеќе но ретко. Се бид-ува со таканаречени т-кредити , кои може да ги купите или да ги добиете доколку ве извлечат. Што друго да кажам. Кој сака нека се обиде , јас се приклучив и реално мислам дека оваа е единствената страна која навистина плаќа , а за тоа имам и доказ , луѓе кои навистина зеле пари, за разлика од други страни кои ветуваат ( every month 150$ for u ) т****к мој ... :) Па повелете.
--- надополнето: 31 март 2013 во 16:26 ---
:pos::pos::pos: непостои такво ...

Еден куп страни има за прокси , јас пред 5 - 6 месеца користев програма со која кога ќе ја сменам ИП адресата ме дава некогаш во Америка , некогаш во В.Британија, некогаш во Австралија, Канада и така натаму. Ја користев за праење мултиња за оваа игра доле у потпис кај мене што ја гледаш , ама послем изгледа со последниот апдејт го заебаа програмот и не работеше ...

Луѓе имате бе нешто заработено на Elance или Odesk, гледам многу конкуренција има а и повеќето се друштва на дизајнери и што не и ги завземаат клиентите, ме нервира наместо да направат некоја си постоечка како фирма за дизајн на интернет на ние индивидуалците ни ги земаат клиентите.
Многу е тешко да се најде клиент, повеќето одбираат луѓе со повеќе искуство или со дипломи од факултети во таа категорија, ретко кој ќе ти даде шанса.
Има некој тука што се пробијал :D?

Тие тестовите ги решив сите со над просек во Илустратор и Фотошоп сум во топ 10%.

Еден куп страни има за прокси , јас пред 5 - 6 месеца користев програма со која кога ќе ја сменам ИП адресата ме дава некогаш во Америка , некогаш во В.Британија, некогаш во Австралија, Канада и така натаму. Ја користев за праење мултиња за оваа игра доле у потпис кај мене што ја гледаш , ама послем изгледа со последниот апдејт го заебаа програмот и не работеше ...
а бе остави што си правел на игри - на microworkers немаш никакв шанса да правиш измами ;)

Луѓе имате бе нешто заработено на Elance или Odesk, гледам многу конкуренција има а и повеќето се друштва на дизајнери и што не и ги завземаат клиентите, ме нервира наместо да направат некоја си постоечка како фирма за дизајн на интернет на ние индивидуалците ни ги земаат клиентите.
Многу е тешко да се најде клиент, повеќето одбираат луѓе со повеќе искуство или со дипломи од факултети во таа категорија, ретко кој ќе ти даде шанса.
Има некој тука што се пробијал :D?

Тие тестовите ги решив сите со над просек во Илустратор и Фотошоп сум во топ 10%.

Јас, али како програмер, не со дизајн.

а бе остави што си правел на игри - на microworkers немаш никакв шанса да правиш измами ;)

Да ама јас само те исправив за тоа дека немало такви програми за прокси :) Бар така те разбрав :) Ја се дубоко извињавам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom