Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Има некоја програма за мењање прокси сакам американско прокси пробав со хиде му ип адресс и ме банираа за 4 саати.ако знае некој сигурна програма нека кажува и ке платам до 15 долари ако треба само да е сигурна.иначе за мицролоркерс ми треба

Не сум доволно запознаен баш најдобро затоа и пишав да се осигурам сакам. :) Ако сакаш помогни ако не, сепак не мора ...

AdWords - систем кој го користат оние кои сакаат да објават реклама, за што нормално треба да платат.
AdSense - систем кој го користат оние кои издаваат рекламен простор за што добиваат надомест.

Мислам дека тебе ти е потребен AdSense.

Има некоја програма за мењање прокси сакам американско прокси пробав со хиде му ип адресс и ме банираа за 4 саати.ако знае некој сигурна програма нека кажува и ке платам до 15 долари ако треба само да е сигурна.иначе за мицролоркерс ми треба
:pos::pos::pos: непостои такво ...

AdWords - систем кој го користат оние кои сакаат да објават реклама, за што нормално треба да платат.
AdSense - систем кој го користат оние кои издаваат рекламен простор за што добиваат надомест.

Мислам дека тебе ти е потребен AdSense.
Океј фала другар :)

Има ли некој што заработува на Bitcoin. Читав на форумов како функционира и ми изгледа како добар начин за заработување. Треба да имаш само добра графичка АТИ, не Нвидиа. Моментално еден coin вреди 70.26 евра.

Има ли некој што заработува на Bitcoin. Читав на форумов како функционира и ми изгледа како добар начин за заработување. Треба да имаш само добра графичка АТИ, не Нвидиа. Моментално еден coin вреди 70.26 евра.
Добра графичка АТИ е ~20.000 ден. за 3-4 месеци ќе и падне цена а поновата ќе вади многу повеќе. Доста скап спорт ти е ова.

Добра графичка АТИ е ~20.000 ден. за 3-4 месеци ќе и падне цена а поновата ќе вади многу повеќе. Доста скап спорт ти е ова.

Има и за 9.000 ден. 5830 има 350 Avg. Mhash/s, 6990 вади дупло повеќе.
Доста скап спорт е ама и доста добри пари носи.

Има и за 9.000 ден. 5830 има 350 Avg. Mhash/s, 6990 вади дупло повеќе.
Доста скап спорт е ама и доста добри пари носи.
Носи пари ама знае да девалвира монетата па скоро и за струја нема да можеш да платиш. Оваа од 20.000 ден графичкава троши околу 1500 денари струја месечно....

Ne vredi vo momentov da kupuvas graficka, pocnaa da izleguvaat dedicated kompjuteri samo za mining. Jas naracav eden, vadi 4ghash :)

Sent from my Intel Phone

Ne vredi vo momentov da kupuvas graficka, pocnaa da izleguvaat dedicated kompjuteri samo za mining. Jas naracav eden, vadi 4ghash :)

Sent from my Intel Phone
Го проба, ти работи? Грее? Треба ли клима летно време да му уќључам за да работи нормално? И најважно колку струја троши.

Тоа е веќе исплатливо (y) , а направи пре-ордер или веќе ти е пуштено во погон?
Napraviv preorder od pred nekolku meseci, ocekuvam do Maj da stigne. Ima dobri prognozi za bitcoinot, pa valjda ke fatam nekoe dolarce.

Sent from my Intel Phone

Napraviv preorder od pred nekolku meseci, ocekuvam do Maj da stigne. Ima dobri prognozi za bitcoinot, pa valjda ke fatam nekoe dolarce.

Sent from my Intel Phone

Od kade go naraka, kako se vikaat tie kompjuteri? barav na net no nemozam da najdam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom