Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Размислувам за онлајн продажба, нормално не за македонски пазар.
Па гледам понуди за процесирање на плаќања.
Има ли некој што го користи 2checkout сервисот?
Овој сервис прифаќа пејпал плаќања а од друга страна не блокираат како пејпал.
Мислам дека не е лош но може би има скриени трошоци затоа прашувам.
можеш малце поконкретно за сајтов ?

Тоа е најмал проблем. Го имаш користено?

Не не
Ако имаш фирма и све тоа тогаш не гледам зашто не би отворил кај нив.
За сигурни, сигурни се не се некој скам.

Не не
Ако имаш фирма и све тоа тогаш не гледам зашто не би отворил кај нив.
За сигурни, сигурни се не се некој скам.
Не се скам ама незнам дали сите трошоци им се наведени, да не имаат некој скриен што откако ќе почне продажба да го увидиш....

Постави им pre-sales прашања, или јави им се директно доколку бараташ со англискиот добро.

Не би требало да има скриени глупости, углавно они ќаруваат со тоа што ти земаат % и плус некој флет фее од секоја продажба.

Размислувам за онлајн продажба, нормално не за македонски пазар.
Па гледам понуди за процесирање на плаќања.
Има ли некој што го користи 2checkout сервисот?
Овој сервис прифаќа пејпал плаќања а од друга страна не блокираат како пејпал.
Мислам дека не е лош но може би има скриени трошоци затоа прашувам.

Вака сега и јас сум во размислување да го инплементирам ова.. Трошоците се следни..За регистрација си плаќаш 10 или 15 долари незнам колку беше..

Потоа при секоја трансакција ти земаат 7.5% + .45cents ..

За останатото се доста солидни..

Вака сега и јас сум во размислување да го инплементирам ова.. Трошоците се следни..За регистрација си плаќаш 10 или 15 долари незнам колку беше..

Потоа при секоја трансакција ти земаат 7.5% + .45cents ..

За останатото се доста солидни..

Зарем не е поевтино директно на PayPal или Skrill да се регистрира продавница? Вака провизија ви земаат и они и PayPal нели?

Зарем не е поевтино директно на PayPal или Skrill да се регистрира продавница? Вака провизија ви земаат и они и PayPal нели?
PayPal има лимит 2500 евра годишно а прашање е само кога ќе те блокираат пред тој лимит. Skrill американци не го мирисаат многу многу.
2со работи со пејпал и исплата врши директно на виза картица.

PayPal има лимит 2500 евра годишно а прашање е само кога ќе те блокираат пред тој лимит. Skrill американци не го мирисаат многу многу.
2со работи со пејпал и исплата врши директно на виза картица.

Е да, во тој случај е оправдано користење на други проецсинг центри :)

Се што треба да направите е да се регистрирате на www.roxilia.com
Со секој реферал добивате 5$. Се заработува доста добро.Парите се исплаќаат секој понеделник и петок. Јас се зачленив пред 2 недели и имам заработено 35$.

Извор

Со секој реферал добивате 5$. Се заработува доста добро.Парите се исплаќаат секој понеделник и петок. Јас се зачленив пред 2 недели и имам заработено 35$.

Извор
Дај не замарај со глупи сајтови и ставање свои реферали за 5 долари. Не си го губи времето бесцелно.

Извор

За малку ќе се регистрирав како твој реферал. Уште Интер гол да дадеше и ќе фатев спортска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom