- Член од
- 3 март 2010
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 26
Се регистриравНоп, не збориме за истиот. Нит е тежок овој нит треба да си експерт, го имам објаснето на мојот форум ама во специјалниот сектор е. Кој пробал - знае![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се регистриравНоп, не збориме за истиот. Нит е тежок овој нит треба да си експерт, го имам објаснето на мојот форум ама во специјалниот сектор е. Кој пробал - знае![]()
http://www.ptc-investigation.com/probux.aspxHow much can I earn?
The amount of money each user earns varies between the user's membership, the type and quantity of advertisements the user has viewed, the number of referrals the user has and the number of advertisements those referrals view.Earnings calculator
membership with referrals having an average of 2 clicks/day for 1000 feferrals
$20.08 per day $602.40 per month $7329.20 per year
Мало појаснување,
За ГОЛД ти требаат 70 долари
и за 1000 реф ти требаат 200 долари
тоа ти се 270 долари па ти сега види дали ти се исплати да инвестираш, да кликаш, како некој тука само да кажуваш дека ништо бне чини ако на него не му тргнало.
еве ти и линк ке ми бидеш директен реф
http://www.probux.com/?r=dansa025
пробај ако си заинтересиран ке се цуеме да ти дообјаснам ако те интересира
Што продаваш на ebay, твоја опрема или препродаваш на некој начин нешто туѓо. Како може да бидам seller ако немам што да продадам на пример?Па ти никаде не го спомна ebay. Тоа е веќе сосема друга бранша. Таму јас не би се нафатил НИКОГАШ да заработувам. Знам дека големиот профит е примамлив ама премногу е тоа нестабилен пазар за да се планира долгорочно. Доволно е неколку луѓе (кои патем може да ти се конкуренти) да остават негативен фидбек и готово, пропадна целиот труд.
На Ибеј сум продавал и јас, ама ретко и крупно, кога ми треба брза кеш инјекција.
Да, успеал.на толку конкуренција на fiver некој озбилно ќе ми каже дека успеал да земе пари (без технички познавања у смисла 3д дизајн и др.) ????????