Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ај едно прашање до сите : Дали плаќате данок на добивка за заработкава од интернет? :pos:

http://coinzer.com/home?r=bMnC5dK1y9M=

За тие што ќе се регистрираат преку мене ^^^

За секој стандард член:
Исплаќам 0.4$ на Алертпеј за направени 100 кликови и сите наредни 100 по 0.4$
т.е 100 clicks = 0.4$ ; 200 clicks = 0.8$ етц ...

Тој што ќе се регистрира преку мене и ќе се апгрејдне во голден исплаќам 6$ на Алертпеј.
Тој што ќе се регистрира преку мене и ќе се апгрејдне во силвер исплаќам 3$ на Алертпеј

Вашето име и алертпеј акаунт пратете ми го преку ПП, па штом исполните нешто од горенаведеното ќе ви ги пратам парите на Алертпеј.
:salut:

Ај јас да се самоцитирам, се надевам не се рачуна како спам...:smir:

И мене ме интересира штом така викате... е сеа дали 100% е сигурно ова bux.to или е некој scam? и дали ги праќаат на време?

И мене ме интересира штом така викате... е сеа дали 100% е сигурно ова bux.to или е некој scam? и дали ги праќаат на време?

И јас сега напраив акаунт на bux.to и глеам има многу реклами за кликање што е добро...али незнам дали исплаќаат...има некој што може да потврди?

И јас сега напраив акаунт на bux.to и глеам има многу реклами за кликање што е добро...али незнам дали исплаќаат...има некој што може да потврди?
bux.to не исплаќа веќе со години. Сајтот функционираше успешно само на почетокот, мислам пред 4-5 години, а одтогаш продолжува да функционира како најголема измама меѓу овие сајтови, и има десетици милиони членови кои поради незнаење наседнуваат и трошат време а и пари на него. Доволно е само едно пребарување на гугл и ќе видите куп сведоштва за тоа. Пред да се зачлените на било кој сајт, а уште повеќе пред да вложите пари негде, првин убаво информирајте се. Тоа дека има многу реклами е тотално небитно, а впрочем на овие сајтови не се заработува со кликање, се заработува од реферали.

bux.to не исплаќа веќе со години. Сајтот функционираше успешно само на почетокот, мислам пред 4-5 години, а одтогаш продолжува да функционира како најголема измама меѓу овие сајтови, и има десетици милиони членови кои поради незнаење наседнуваат и трошат време а и пари на него. Доволно е само едно пребарување на гугл и ќе видите куп сведоштва за тоа. Пред да се зачлените на било кој сајт, а уште повеќе пред да вложите пари негде, првин убаво информирајте се. Тоа дека има многу реклами е тотално небитно, а впрочем на овие сајтови не се заработува со кликање, се заработува од реферали.

А да те прашам за Advercash и Dualbux дали плаќаат или не зашто многу ме интересира...

А да те прашам за Advercash и Dualbux дали плаќаат или не зашто многу ме интересира...
Не знам, јас со ова се занимавав одамна, па не знам кои страни се актуелни сега. Има повеќе форуми на оваа тематика, таму ќе си бараш одговор на прашањата. А и многу често на форумот на самата страна лесно ќе заклучиш дали станува збор за лага или не, едноставно ако има куп луѓе што си ги бараат парите, јасно е. Генерално, колку е постара страната, толку е поверојатно одамна да умрела (ова не важи за неколку сајтови, пред се за neobux), потоа по самиот интерфејс може да се добие некаков впечаток, аматерски направени страни извесно е дека се измама, а првава на пример е толку лоша што од километар се приметува, стара скрипта што се наоѓа бесплатно да се симне... едноставно се гледа дека постои само со цел да насанка некој неинформиран.

www.odesk.com

Проверете го сајтот.Прочитајте повеќе на интернет.Немам време да објаснувам.Само ќе ви кажам дека може да се заработи 300 долари и повеќе месечно..зависи кој за што е способен.

еве и овај сајт е многу профитабилен а и има 800 + оналајн члена инстант плаќаат
исто така има по 6-7 линка на ден

Samo na neobux.com mi imat isplateno tred 3-4 dena kolku za proba 3 dolari i samo na toj sajt imam poverenie i na onbux.com se drugo e skam sum dremal na 1000.... pozz

Samo na neobux.com mi imat isplateno tred 3-4 dena kolku za proba 3 dolari i samo na toj sajt imam poverenie i na onbux.com se drugo e skam sum dremal na 1000.... pozz
Апсолутно си во право пријател. Досега само од тие две имам исплата. Дали ја имаш истестирано и оваа страница. За неа имаше некој погоре пишано. Дали ја има и некој друг истестирано за исплата.
:helou:

Апсолутно си во право пријател. Досега само од тие две имам исплата. Дали ја имаш истестирано и оваа страница. За неа имаше некој погоре пишано. Дали ја има и некој друг истестирано за исплата.
:helou:
ZA OVAA JA NEMAM TESTIRANO , A VO NEO I ONBUX TREBA SAMO GOLDEN I DA POSVETIS MALKU VREME I KE IMA NEKOJ ZARABOTUVACKA

--- надополнето ---

http://www.neobux.com/?r=unikato provereno ako nekoj ustvari saka da se zanimava

Wiqiwki.com is a great concept and new website that can help users grow their social media traffic and followers in an easy, cost effective way.

The site will enable you to add followers and friends on social media platforms such as Twitter, Facebook and Youtube. In turn this generate more traffic to your main website which you can then turn into valid customers for your service or product.

What is important to underline here is that the service does not infringe any of the rules of Twitter or Facebook and you do not need to give access or your passwords to anyone so your security and online details are safe and secure.

Wiqwiki does not sell followers, it creates an environment in which users who already have Twitter and Facebook accounts can accumulate new followers and friends. People are finding that they can increase the number of followers in twitter by as much as 300 in a day. This is great news for everyone.

Register Now and GET 10 Points. www.wiqwiki.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom