- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 11
https://www.omnybux.com дали некој работи со странава дали е фајк или не е дали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха па не ни мораш слободно ти само кликај на ојооо да не бидиш само на крај разочаран јас пред неколку месеци чекав над 2 за исплата од неколку долари, ама ти може и да не ги добиешKoj tuka dava takvi skrinshotivi???Pa bas na tebe ke dadam[DOUBLEPOST=1415559906][/DOUBLEPOST]
NA Paidverts ako ne vlozis makar 100 dol. ke se utepas od 0,0005 i 0,001 klikanje...odzema vreme mnogua , a seke vlozuvanje kako sto e poznato e rizik tuka![]()
Ja moite dokazi gi iam psotirano a kaj se tvoite?/Ako ne dobivam, nema ni da ja reklamiram..kako mislis deka stranata napravila poveke od 6 milioni clenovi??? I ne epakistanska ili juznoindiska kako poveketo sto gi reklamirateХаха па не ни мораш слободно ти само кликај на ојооо да не бидиш само на крај разочаран јас пред неколку месеци чекав над 2 за исплата од неколку долари, ама ти може и да не ги добиеш![]()
А која јужноиндиска сум рекламирала јас извини ама не паметам? Ојооо исплаќала порано да, ме исплаќаше за 2 дена а потоа почнаа луѓе да се жалат....ама секој има право на избор јас само сакав да посочам па ти терај сиJa moite dokazi gi iam psotirano a kaj se tvoite?/Ako ne dobivam, nema ni da ja reklamiram..kako mislis deka stranata napravila poveke od 6 milioni clenovi??? I ne epakistanska ili juznoindiska kako poveketo sto gi reklamirate![]()
Bi sakal da probam na strnava samo da ne e nekoj skamДечки моментално работам на нова страна whitepinsplus германска е и е многу лесна за работа се вадат пати после 90тиот ден кој сака да проба нека ми пише ПП![]()
Странава е релативно нова, гледам има и некои payment proofs, минимум за исплата е 3$, и јас кликам.. па ќе пробаме ако исплаќа добро, ако не никому ништо.[DOUBLEPOST=1415580973][/DOUBLEPOST]https://www.omnybux.com дали некој работи со странава дали е фајк или не е дали?
А извини вака што ти упаѓам... колку што гледам неколку страни поназад ти рекламираш нови страни со по 1000 члена на кои вредело да се проба... како и ти сите имаат право да си рекламираат која страна сакаат, а дали некој ќе се регистрира или не, тоа си е негово, нели ? Башка што новите страни нудат и бонус во Purchase или во Account Balance, незнам вакво членство, онакво членство... и луѓе се залетуваат и пробуваатABe dosta promovirate strani so 1000 clenaPovishe ima mojata zgrada stanari ...
![]()
White pins+ , treba da pominat 91 dena pa da se pobara isplata..kao..sreka sto odzema samo 30 sekundi na denBi sakal da probam na strnava samo da ne e nekoj skam
Znaci vaka..ako novite strani ne baraat mnogu vreme za klikanje na den, a davaat razni extri i uste ne baraat upgrade i drugi plakanja, zosto da ne gi probame??Na niv i ja sum nov clen kako i vie...dodeka starite starni sto opstanale godini i sute ke traat, zasto praveni se za da traat..BMWСтранава е релативно нова, гледам има и некои payment proofs, минимум за исплата е 3$, и јас кликам.. па ќе пробаме ако исплаќа добро, ако не никому ништо.[DOUBLEPOST=1415580973][/DOUBLEPOST]
А извини вака што ти упаѓам... колку што гледам неколку страни поназад ти рекламираш нови страни со по 1000 члена на кои вредело да се проба... како и ти сите имаат право да си рекламираат која страна сакаат, а дали некој ќе се регистрира или не, тоа си е негово, нели ? Башка што новите страни нудат и бонус во Purchase или во Account Balance, незнам вакво членство, онакво членство... и луѓе се залетуваат и пробуваат![]()
Znaci vaka..ako novite strani ne baraat mnogu vreme za klikanje na den, a davaat razni extri i uste ne baraat upgrade i drugi plakanja, zosto da ne gi probame??Na niv i ja sum nov clen kako i vie...dodeka starite strani sto opstanale godini i uste ke traat, zasto praveni se za da traat..BMWСтранава е релативно нова, гледам има и некои payment proofs, минимум за исплата е 3$, и јас кликам.. па ќе пробаме ако исплаќа добро, ако не никому ништо.[DOUBLEPOST=1415580973][/DOUBLEPOST]
А извини вака што ти упаѓам... колку што гледам неколку страни поназад ти рекламираш нови страни со по 1000 члена на кои вредело да се проба... како и ти сите имаат право да си рекламираат која страна сакаат, а дали некој ќе се регистрира или не, тоа си е негово, нели ? Башка што новите страни нудат и бонус во Purchase или во Account Balance, незнам вакво членство, онакво членство... и луѓе се залетуваат и пробуваат![]()
Znaci, ako Ojoo nemase da isplaka poveke, brojot na clenovi nemase da se zgolemi za 300k samo posledniov mesec..forumot vrie od dokazi za isplataА која јужноиндиска сум рекламирала јас извини ама не паметам? Ојооо исплаќала порано да, ме исплаќаше за 2 дена а потоа почнаа луѓе да се жалат....ама секој има право на избор јас само сакав да посочам па ти терај си![]()
и јас имав проблеми за да се логирам,пиши му тикетМашала, јас уште се расправам со нив (еве без 2 дена недела) како ми го суспендираа акаунтот...
Пишале во Дејли њуз дека сите акаунти се одблокирани. Побрзо уклучи се, денес има бабачко рекламиМашала, јас уште се расправам со нив (еве без 2 дена недела) како ми го суспендираа акаунтот...