Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
! den cekam,za sega..iam mn paymaent proofs na starnata , pisuva deka se ceka 5 dena z aisplata, ama moze i da zapne nekoj den poveke :) JA sakav da napraam poveke od 10 dolari pa da pobaram isplata:) Esen moj referal zema vece :0Cekam da mi pusti payment proof[DOUBLEPOST=1415322790][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1415322960][/DOUBLEPOST]Ovaa strana ima uste nekolku stotina slobodni mesta za ultimate clenstvo, dava 0,5 na purchase i ne bara vlozuvanje. Min isplata e 1 dolar..pa ko voli-neka izvoli :"D
http://www.paymbux.com/?ref=kralmortal[DOUBLEPOST=1415323132][/DOUBLEPOST]
Mozete da otvorite forumot tamu i sve ubavo sami da si procitate , ima dosta payment proofs:)

Paymbux ne si trosi vremeto, scam milion posto pari ne viduvas

Eve eden dobar sajt za zarabotka ruski mozebi nekoj od vas raboti na nego
refelari nema za free clenstvo a i zarabotka od niv nema
0.10,35 dnevno zarabotka reklami 30 nekoj moras da gi gledas a nekoj nemoras
3 vida na nadogradba treba da se nadogradis pa da zarabotuvas od refajlerite

3 dolari minimum isplata preku procesori ego, perfect money i go zaboraviv drugiot
gi nema paypal i payza....

koj saka neka se registrira

Za Paidverts da kazam deka botot ne mi raboti.....

@DeMoN_17 .. не би ти препорачал да си играш со тоа ботовите.. оти ако не ти го лапнат тие што го креирале ботот - тогаш сајтот СИГУРНО ќе те дознае и ќе те банираат ;)
Така да боље остави го додека немаш нешто многу заработено.. за после да не ти биде криво ако имаш рецимо 20-30$ во сајтот и те банираат.. па сајтот оваков онаков ;)

Инаку за @KralAleks и неговите нови/непроверени/едноставни/скамерски страни.. незнам стварно шо да кажам.. човече па ти секој ден се регистрираш на секоја можна страна што ќе ја отворат и ја спамираш темава за да ти се приклучат луѓе.. а немаш видено е*ана пара од сајтовите (ок, на некои може имаш заработено цели 2$ ... УаУ! )... и после Македончето ќе се сомневало у заработка од интернет од ПТЦ страните.. ема ќе се сомнева.. кога ги навлекуваш да се регистрират на се и свашта шо ти фане око...
Дај споделувај линкови од сајтови од кои стварно би можело да се заработува, и тоа на долгорочен план.. а не од нови кои вчера почнале со работа а веќе и се гледа крајо..

Кога ќе имаш ти овака „чести и добри“ исплати од некој сајт - кажи ми, одма ќе се регистрирам под твој линк и ќе се надоградам! (последната исплата само што ја направив, пред да коментирам ваму)
У меѓувреме, за тебе и сите други шо се немат регистрирано - еве ви мое линкче.

@DeMoN_17 .. не би ти препорачал да си играш со тоа ботовите.. оти ако не ти го лапнат тие што го креирале ботот - тогаш сајтот СИГУРНО ќе те дознае и ќе те банираат ;)
Така да боље остави го додека немаш нешто многу заработено.. за после да не ти биде криво ако имаш рецимо 20-30$ во сајтот и те банираат.. па сајтот оваков онаков ;)

Инаку за @KralAleks и неговите нови/непроверени/едноставни/скамерски страни.. незнам стварно шо да кажам.. човече па ти секој ден се регистрираш на секоја можна страна што ќе ја отворат и ја спамираш темава за да ти се приклучат луѓе.. а немаш видено е*ана пара од сајтовите (ок, на некои може имаш заработено цели 2$ ... УаУ! )... и после Македончето ќе се сомневало у заработка од интернет од ПТЦ страните.. ема ќе се сомнева.. кога ги навлекуваш да се регистрират на се и свашта шо ти фане око...
Дај споделувај линкови од сајтови од кои стварно би можело да се заработува, и тоа на долгорочен план.. а не од нови кои вчера почнале со работа а веќе и се гледа крајо..

Кога ќе имаш ти овака „чести и добри“ исплати од некој сајт - кажи ми, одма ќе се регистрирам под твој линк и ќе се надоградам! (последната исплата само што ја направив, пред да коментирам ваму)
Slusaj ti, preku glava si me vece ti rekov odporano , ja ne teram nikoj, samo delam strani sto se spored mene isplatlivi i osobeno sto se novi i davaat bonus, za prvite nekolku stotini ili iljadi clenovi...inaku nikoja od tie starni ne bara vlozuvanje taka da nikoj i ne moza da bide vo zaguba..a ako za 2 nedeli ke zemis 120 dolari od strani bez vlog i rizik togas si vo pravo.[DOUBLEPOST=1415402622][/DOUBLEPOST]

A ako saks payment proofs od 200 doalri, imam ama en moja :) I toa od PTCIRCLE..poveli pa vlozi tamu i ,zemaj, si 200 doalri nas ekoj 2 nedeli:)
A moze i od ADSGLOBE SAKAS???
:tapp::tapp::drk:[DOUBLEPOST=1415403314][/DOUBLEPOST]AUUU.bux won ja fali, bod da cuva i da branko:)
Slusaj ti, preku glava si me vece ti rekov odporano , ja ne teram nikoj, samo delam strani sto se spored mene isplatlivi i osobeno sto se novi i davaat bonus, za prvite nekolku stotini ili iljadi clenovi...inaku nikoja od tie starni ne bara vlozuvanje taka da nikoj i ne moza da bide vo zaguba..a ako za 2 nedeli ke zemis 120 dolari od strani bez vlog i rizik togas si vo pravo.[DOUBLEPOST=1415402622][/DOUBLEPOST]
A ako saks payment proofs od 200 doalri, imam ama en moja :) I toa od PTCIRCLE..poveli pa vlozi tamu i ,zemaj, si 200 doalri nas ekoj 2 nedeli:)
A moze i od ADSGLOBE SAKAS???
:tapp::tapp::drk:
http://myprintscreen.com/s/6krj

Последно уредено:
Da ne ispadne reklamiram novi strani: Elitna strana so preku 6 milioni clenovi ,koi od den na den rastat uste poveke, germanski kvalitet, vo rang na neobux i clix sence...samo sto dava dosta pogolem prosek i stabilni isplati vo rok od nekolku casa i toa i za neupgradirani clenovi.Minute stuff-it i crowd flower-ot mu se odlicni sto dava moznost za extra profit.
http://wad.ojooo.com/register.php?ref=kralmortal
http://myprintscreen.com/s/6kui
Srekna zarabotka// :)

Znaes li kolku cekaat da zemat od ojoo pari i kolku
ne se zemale i gi stavaat vo reklami citam po forumi
angliski, srpski, hrvatski deka se vo frka nesto so
isplatite.....

Eve edna nova deneska pustena

Reklami 5 Fixed 0.01
Se nadevam na poveke vo slednite denovi

Nadogradba od 15 dolari pa nagore

Iznajmuvanje na refelari 0.20 eden
1, 3, 5, pa nagore za iznajmuvanje na refelari

Znaes li kolku cekaat da zemat od ojoo pari i kolku
ne se zemale i gi stavaat vo reklami citam po forumi
angliski, srpski, hrvatski deka se vo frka nesto so
isplatite.....

Eve edna nova deneska pustena

Reklami 5 Fixed 0.01
Se nadevam na poveke vo slednite denovi

Nadogradba od 15 dolari pa nagore

Iznajmuvanje na refelari 0.20 eden
1, 3, 5, pa nagore za iznajmuvanje na refelari

E jbg, kudis strana so preku 6 milioni clenovi a falis nova sto verojatno e tezok scum...:) Forumot na Ojoo e poln so uspesni isplati na milioni clenovi , uste ne sum sretnal deka nekoj se zali za isplata..ccc..more kleto makedonce
http://myprintscreen.com/s/6kwz..Ako ne isplaka dosega ke propadnese odamna , a ne da opstojuva nekolku godini i brojot na clenovi da se zgolemuva a nekolku iljadi sekoja nedela;) http://myprintscreen.com/s/6kx0[DOUBLEPOST=1415475409][/DOUBLEPOST]A vo sporedba so buxwon e kako da sporeduvas Cesna so Boing 787 :drk:[DOUBLEPOST=1415475468][/DOUBLEPOST]
E jbg, kudis strana so preku 6 milioni clenovi a falis nova sto verojatno e tezok scum...:) Forumot na Ojoo e poln so uspesni isplati na milioni clenovi , uste ne sum sretnal deka nekoj se zali za isplata..ccc..more kleto makedonce
http://myprintscreen.com/s/6kwz..Ako ne isplaka dosega ke propadnese odamna , a ne da opstojuva nekolku godini i brojot na clenovi da se zgolemuva a nekolku iljadi sekoja nedela;) http://myprintscreen.com/s/6kx0[DOUBLEPOST=1415475409][/DOUBLEPOST]A vo sporedba so buxwon e kako da sporeduvas Cesna so Boing 787 :drk:
(ojoo e boingot)...:D :D

Последно уредено:
Jas ne ti ja sporediv so BuxWon na koja kilkam iako se namalija reklamite standardnite od 0.01
na 0.004 bidejki imam iznajmeni refelari klikam poveke kar imam od niv otkolku od ona sto jas
go kliknuvam, nitu pak ja sporediv so ovaa sto kazav deka e nova, jas ti prenesov sto se pisuva
po forumite za taa strana kasni so isplati na nekogo ne isplaka ti so nadogradba si na taa strana
ako ne si mozebi si imal sreka i si dobil isplata... so da ti kazam drugo....

Jas ne ti ja sporediv so BuxWon na koja kilkam iako se namalija reklamite standardnite od 0.01
na 0.004 bidejki imam iznajmeni refelari klikam poveke kar imam od niv otkolku od ona sto jas
go kliknuvam, nitu pak ja sporediv so ovaa sto kazav deka e nova, jas ti prenesov sto se pisuva
po forumite za taa strana kasni so isplati na nekogo ne isplaka ti so nadogradba si na taa strana
ZNaci, ja ne sum so nadogradba na ojoo, i imam 3 isplati za relativno kratko vreme..koj ima acount na nego ke vidi deka forumot vrie od payment proofs, na niedna druga ne sum videl tolku dokazi za plakanje :) A ja da pisuvam, se sto sum cul ili procital..kade ke bide krajot:)
Moze da pisele takvi raboti banirani clenovi..najverojatno

http://www.omnybux.com/?ref=jovanovska93 сајт кој исто така исплаќа во долари

Payment proofs :
wwlarLR.png

0.05 дневна заработка и golden членство 1 месец џабе :)
Вреди да се проба ... :D

Исто и оваа...

http://www.buxeuroprofi.com/?ref=sankerce плаќа во евриќи, и при регистрација добивате 3 евра во Purchase balance :D Минимум Payout 1 eu ...

И не се пренападајте бре луѓе, еве и јас кликам 20+ страни па никому ништо, ако исплатат, исплатат ако не здравје... секако 2 - 3 саата слободни во денот сигурно сме пред компјутер, па што ни мења пол саат мање више да пробаме да извадиме некоја пара (ако успееме). Има и скам страни не велам не, ама овие со еврава некако ми делуваат убедливи.

Последно уредено:
http://www.omnybux.com/?ref=jovanovska93 сајт кој исто така исплаќа во долари

Payment proofs :
Toa kazi mu na toj sto reklamirae bux won... klikam 3 dena za 0,88...na suvo..dodeka na suvo na ojoo dava minimum 0,14(sto varira vo zavisnost kolku pati na den se logirate)..plus dava lesni i brzi minute stuff, koi gi nema na bux won:) Inace acount na bux imam od 15 septemvri, ama mi se vide bezveze pa go bataliv , klikam poslednive 3 dena, samo za da proveram onaj Don sto kazuvase prikazni..i slaba vajda:)
0.05 дневна заработка и golden членство 1 месец џабе :)
Вреди да се проба ... :D

Исто и оваа...

http://www.buxeuroprofi.com/?ref=sankerce плаќа во евриќи, и при регистрација добивате 3 евра во Purchase balance :D Минимум Payout 1 eu ...

И не се пренападајте бре луѓе, еве и јас кликам 20+ страни па никому ништо, ако исплатат, исплатат ако не здравје... секако 2 - 3 саата слободни во денот сигурно сме пред компјутер, па што ни мења пол саат мање више да пробаме да извадиме некоја пара (ако успееме). Има и скам страни не велам не, ама овие со еврава некако ми делуваат убедливи.[/quote
[DOUBLEPOST=1415503933][/DOUBLEPOST]NA Buxwonse klika 3 dena za 0,88...na suvo..dodeka na suvo na Ojoo dava minimum 0,14(sto varira vo zavisnost kolku pati na den se logirate)..plus dava lesni i brzi minute stuff, koi gi nema na bux won..baska sto ima plus 6 000 000 clenovi:) http://wad.ojooo.com/register.php?ref=kralmortal

Епска битка на кликачите!
michael-jackson-eating-popcorn-o.gif

Ја нема секој таа привилегија да лепи плакати за 1000-че месечно за бензин и трчкарање натака навака, па мора вака...

Како? Клик клик? И убацување у некои пирамидлани шеми за 50$ ќар на крај на месец?

Како? Клик клик? И убацување у некои пирамидлани шеми за 50$ ќар на крај на месец?

А повеќе се исплати да дремам и да чатам по цел ден на фејсбук и да чекам пари за кафе од моите дома на 23 години? Плакати не ми се лепат, а работа ни за лек... (бар за мене, за тебе знам дека има)

А повеќе се исплати да дремам и да чатам по цел ден на фејсбук и да чекам пари за кафе од моите дома на 23 години? Плакати не ми се лепат, а работа ни за лек... (бар за мене, за тебе знам дека има)
А пример место да кликаш тие 2 сати да седниш да учиш нешто друго шо можи поќе пари да ти донеси ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom