Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Освен ако не најдеш на некој на црно да му ги продадеш (префрлеш) чиповите, а он за тоа да ти плате кеш... исто како шо се правеше со чиповите од покеро од фб.
нема такви будали повеќе :icon_lol:

Untitledfsdfs.png Исплатата ми стигна за 3 дена (најверојатно пошо е викенд) доколку сака некој да се зачлени, нека повели. http://adf.ly/rOlJh

Мене ми е чудно ова со птцирцле, во Јули исплатиле 3556 исплати, а сега во Август пола од тоа 1791

Има некој тука сега скоро добиено исплата од Птцирцле?

OfBgvSf.png

LibertaGia исплати некого во Србија. Па ај навалете сега, "што ми е гајле за србите, некој од кај нас дали исплатил?"...

Нека пише некој добар сајт ПТЦ за кликанје што исплаќа.
порано го кликав НЕОБУКС и исплаќасе
Во ПП

Нека пише некој добар сајт ПТЦ за кликанје што исплаќа.
порано го кликав НЕОБУКС и исплаќасе
Во ПП

Е да ти пишеме во ПП; ама не можеме да ти пишеме во ПП, па еве овде ти пишувам :)

У последно време сите регуларни ПТЦ страни имаат некои проблеи со исплатите, поради Х причини, така да не би ти искрено давал линк од Пробукс, запбукс и слично... нај-топло би ти го препорачал PaidVerts. (кликни на линкот за регистрација)

Како што веќе имаше некој погоре коментирано за истава страна.. можеш и самиот да видеш какви реклами дава и слично.. а за исплати - кај овие немале до сега ни еден единствен проблем при истите.

На истава тема стр. 263
имаш добро објаснување за тоа како функционира сајтот... па слободно провери го и кажи како си задоволен :)

Последно уредено:
Имаше една страна кај што се продааваа слики текстови не се секавам баш се продаваа за 2.3.5.8$ така нешто е сега му текнува на некој страната ако му текнувам ке го замолам линк да ми остави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom