Зар жените живеат подолго?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
многу интересно прашање, па би одговорил кратко.
жените живеат подолго затоа што немаат жени.........
хехехехе
многу си вицкаст нема што
должината на човековиот живот е индивидуална и не зависи толку многу од полот колку од животните навики.
има повеќе фактори што влијаат но меѓу првите се генетски предиспозиции,исхраната,стресот,занимавање со спорт(многу помага),хигиенски навики да но не претерано бидејќи со изложувањето на организмот на опасност (многу умерено) се создава имунитет кој не можат да го заменат никакви лекови.

LOL!!!!!!
Стварно ти е свежо останато во меморија. Сега брзо го имаш учено признај?

знам дека јас нема да живеам долго. твоите замарања ми го скратија животот

знам дека јас нема да живеам долго. твоите замарања ми го скратија животот
Нова финта, оваа во трето ја научи?
И доста е мислам препуцавањево на темава, извинете за оф-топициве.

Па жениве не пијат не пушат цигари не се нервираат мислам јасно е само мажот ќе се мачи цел живот :icon_lol:

многу интересно прашање, па би одговорил кратко.
жените живеат подолго затоа што немаат жени.........

Ѕвер!!!

Он топик... СЕ Е РЕЛАТИВНО! :smir:

Toчно е жените живеат подолго за да ги исправат грешките кои ги направиле додека паркирале....

Па жениве не пијат не пушат цигари не се нервираат мислам јасно е само мажот ќе се мачи цел живот :icon_lol:

Ма немој ја сум чист пример за тоа дека жените пушат пијат се нервираат многу повеќе од мажите кој најголемиот дел од работите не ги сфаќаат сериозно..и да мажите не се мачат колку жените затоа и тие живеат подолго...не за џабе најстариот човек на планетава е маж..

Просечниот животен век во Европа
каде сме НИЕ??????

vek.jpg

Просечниот животен век во Европа
каде сме НИЕ??????
Еве сме според Обединети Нации на 65 место со просек 74.2 и според податоците на ЦИА на 64 место со 74.7 години. И во двата случаи жените имаат подолг животен век, дури за 5 години. Доста голема разлика.

Еве сме според Обединети Нации на 65 место со просек 74.2 и според податоците на ЦИА на 64 место со 74.7 години. И во двата случаи жените имаат подолг животен век, дури за 5 години. Доста голема разлика.
хах- ко германците- ама и тоа е добро со оглед на нашиот стандард- :pos2:

А цел живот ќе ти јаде бурек како ја боли глава, кичма, раце шо ти не и пак ќе те надживее :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom