Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо ви е филмот со рејтинзите? Или чекате зеленки со кул коментари:kesa:
А ти мудар си така? Со што те хранат?
Не се рејтинзи иначе,рејтио е. Разлика меѓу даунлоад и аплоад. Ако аплоадот ти е под 0,6 те банираат,освен ако видат дека ги сиидуваш торентите 24 саати најмалку.
со овие бројки,ти имаш ратинг 0.042//?? кој има највеќе од кајгана?
Не сакам да ме банираат, но имам 49GB спуштено, а околу 200mb аплоад.Кажете ми како да направам да ми се зголеми аплоад брзината. Никогаш не ја ограничувам, секогаш ги сидувам торентите, ама не качува поголема брзина од 2kb/s.Не сакам да ме банираат, но имам 49GB спуштено, а околу 200mb аплоад.
Може да ми го банираат јузерот ако не правам доволно аплоад?!
Ако сакаш да го зголемиш ратиото пробај да даунлоадираш торенти кои имаат многу мал број сидери а голем број личери. Откако ќе го даунлоадираш остави го да се сидува. Ќе видиш како крева аплоад брзина над 40 кб.
Инаку на замунда е глупаво што немаат фрилич торенти. На тие торенти се брои саму аплоадот, а не и даунлоадот.

Дуле, отприлика колку време ги оставаш да сидаат и и тракираат?
јас кога го симнав Шатер ајланд на замунда го остаив 7-8 саата, ми напраи аплоуд 500мб
иначе од it-torrents го симнав Green Zone и макс. што се качи беше 800мпс за разлика од замунда и арена кај што ми оди и со преку 1000 а некад и 1100мпс.
дали ради тоа што пред крај ми е лимитот или се реално послаби незнам, али вие ги праевте далеку поквалитетни од замунда, и плус тоа ми го симиња на 10 дела у сцени ебаго
Дуле, отприлика колку време ги оставаш да сидаат и и тракираат?
иначе од it-torrents го симнав Green Zone и макс. што се качи беше 800мпс за разлика од замунда и арена кај што ми оди и со преку 1000 а некад и 1100мпс.
дали ради тоа што пред крај ми е лимитот или се реално послаби незнам, али вие ги праевте далеку поквалитетни од замунда, и плус тоа ми го симиња на 10 дела у сцени ебаго![]()
екстра прашање -
за тие што имате макс150ка, дали ви се случило некад да ви качи даунлодот над 1100мпс и како тоа ви успеало!??
мене тоа ми е максимумот засеа.
Штотуку се приклучив на Torrentleech. добивајќи инвајт. Филингот е прајслес. Летаат. А изборот на торенти е бесконечен. Над 26.000.
Јас имам Кал енд сурф + и никогаш не се надкачил над 850. Можеби не поддржува линијата над 850