Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Нема проблем ни кај мене. Еве и статистика :)

Welcome, KORUN Rating: 0.360 Uploaded: 2.98 TB Downloaded: 8.28 TB (updated once a day)

ти бе брат мамето му еба на торентите :D
јас лично поради мочаниот лимит не спуштам многу а кога ми треба нешто спуштам од други јавни тракери,од замунда само хаос,транс спуштам,дури ни порничи не спуштам поќе (иако таму најмногу ми се крева.....ратиото) оти никако да се замат на крајот :D

мене ми е многу голем :)
Rating: 3.945 Uploaded: 333.16 GB Downloaded: 84.46 GB (updated once a day)

и не расти веќе 5-6 месеци ни должина ни дебелина мислам ни дан ни апл колку и да сидам а имав пред 6 месеци 4,5 или 4,6 кога имав многу на листата порниќи ама со формат сибаа мајката
и одма ми падна кога сакав да напикам торенти УПМ,ако сидаш не се крева ич ама ако спушташ одма паѓа и со тогашните мизерни 0,5 мбпс на ТК,сега демек качија на 1 мбпс (n) како кој знај шо да направија џабе е
само оптика или ЛАН за сидање

туку имам еден проблем
од задунда немам спуштено 1,5 месец мислам,кога решив да пробам нешто да спуштам не можам ми се појавува како на сликата подолу
ако знајш лек кажи одма оти се плашам да не ме банираат поради неактивност
само не знам дали го рачунаат како активност со рефреш на тракерот (24/7 сум логиран) секој ден мавам ф5

untitled 1.JPG

Attachments

• untitled 1.JPG
    untitled 1.JPG
    95,2 KB · Прегледи: 16
ти бе брат мамето му еба на торентите :D
јас лично поради мочаниот лимит не спуштам многу а кога ми треба нешто спуштам од други јавни тракери,од замунда само хаос,транс спуштам,дури ни порничи не спуштам поќе (иако таму најмногу ми се крева.....ратиото) оти никако да се замат на крајот :D

мене ми е многу голем :)
Rating: 3.945 Uploaded: 333.16 GB Downloaded: 84.46 GB (updated once a day)

и не расти веќе 5-6 месеци ни должина ни дебелина мислам ни дан ни апл колку и да сидам а имав пред 6 месеци 4,5 или 4,6 кога имав многу на листата порниќи ама со формат сибаа мајката
и одма ми падна кога сакав да напикам торенти УПМ,ако сидаш не се крева ич ама ако спушташ одма паѓа и со тогашните мизерни 0,5 мбпс на ТК,сега демек качија на 1 мбпс (n) како кој знај шо да направија џабе е
само оптика или ЛАН за сидање

туку имам еден проблем
од задунда немам спуштено 1,5 месец мислам,кога решив да пробам нешто да спуштам не можам ми се појавува како на сликата подолу
само не знам дали го рачунаат како активност со рефреш на тракерот (24/7 сум логиран) секој ден мавам ф5

Тешко дека ќе те банираат, види колку ти е Rating, многу Upload имаш направено. Ако сакаш уште, симни RatioMaster, пушти некој торент, нека праќа Fake upload, ни тоа не го фаќаат ако го користиш како што треба, без претерување.

Мал ви е на вас бе ај штом почнавте да си го "мерите" :D
Rating: 0.392 Uploaded: 655.18 GB Downloaded: 1.63 TB (updated once a day)

Веќе кога почнавте ај да се пофалам и јас :)..Овој акаунт е на братучед ми (само тој успеа да направи пред едно 5 год) и сега го користиме заедно :).
Rating: 1.389 Uploaded: 19.60 TB Downloaded: 14.11 TB

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
туку имам еден проблем

Прегледај го приврзокот 60689
Каков проблем имаш? Јас на сликава гледам само информации што има во торентот и друго ништо, не гледам ни ерор ни ништо?

Каков проблем имаш? Јас на сликава гледам само информации што има во торентот и друго ништо, не гледам ни ерор ни ништо?

па кога ќе кликнам ОК ми се отвора у торентот со листата (како шо треба) САМО не ми се спуштаат торентите значи си седат на нула
нови торенти се имаат сидери ама не се данлодираат

ај за замунда нема ризик да ме банираат оти имам големо ратио ама учествувам и на уште еден друг приватен Хрватски тракер и се плашам да не ме избришат таму

а за замунда не беше ако имаш над 2 ратио мора да го паркираш (а мене не ми е паркиран) за да не те банираат ако не си активен подолго време.....

2013-04-12 - Регистрацијата е временно отворена. Т'ј като местата са силно ограничени, молим, не регистрирајте повече от един акаунт, нјама никак'в смис'л от това и по този начин пречите на другите да се регистрират!

го хакнаа сајтот и викаат дека можноста да се пробиени личните податоци е голема. бидете винмателни околу замунда деновиве !!!

http://zelka.org/ :pos:
Пак ќе работи старата Zamunda.net
Ова го прочитав:
Поради кавга еден од администраторите успеал да ја префрли сопственоста на доменот zamunda.net во нeгова сопственост, и ги остранил сите други администратори. Останатите администратори успеваат да го "дигнат" најновиот backup пред да го снема и го отвориле zamunda.se. Базата е копирана, лозинките и јузерите се исти и за новата страна.
zamunda.net е под раководство на еден човек, а со zamunda.se управуваат сите останати стари администратори.

И овие од zamunda.net ми пратиле порака:
2013-04-18 - Проблемите с натоварването са отстранени.
Молја, спазвајте правилата на сајта!

Екипа на Zamunda.NET

драми, драми... а глеам ја толку години регистриран една порака ми нема стигнато а сега последниве неколку дена свети тоа црвенила 5 new messages

со последната порака ме известија дека ми го израмниле ratioto на 1.0 а бев негде 0.074

Zmunda.net е открадната нее веќе на старите газди.Им ја украде еден од нивните модератори со достап до меилот на кој што е регистриран домеинот.Новата замунда е Zamunda.se се логирате со истиот јузер и пасс.Да ја вратиме замунда, да не дозволиме крадци да управуваат со нашите податоци...www.zamunda.se !!!

Имам проблем со замунда.се Креирав нов акаунт а не можам никак ода се логирам.Значи сигурен сум дека ми е точно све тоа,ама пак не сака.Чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom