Фала за инфо конечно да си имам свој акаунт, доста беше 50 души еден ист акаунт користевмеОтворени се регистрациите...ПОБРЗАЈТЕ :helou:
Фала за инфо конечно да си имам свој акаунт, доста беше 50 души еден ист акаунт користевме![]()
Кај мене се е во ред. И аплоадот откачува често, побрз е од мене.Кај мене моментално не ја отвара !!!
Кај вас ???
и да сакаат - неможат, на оример не можам да си присвојам акаунт, да го сменам пасвордот, ќе ми бара валидација преку е-маил на оригиналниот корисник....значи имало на овој свет во оваа држава т.е на кајгана поштени луѓе (и тоа 50-мина кој не ја злоупотребија довербата на таа особа која им го дала пасот
:bravo:
регистрациите изгледа при крајот на месецот ги отвораат?
Да и притоа, моментално стига порака е-маил на постоечкиот, во кој вели дека е променета е-маил адресата и ако кликниш на линкот за потврда се е океј, и има друг линк е точно за вакви ситоации, каде се променува е-маил без знаење на сопственикот.... си знаат тие чупеНема врска. Треба само да го напишеш новиот мејл (твојот) и кај тебе ќе си стигне мејл за валидација.
Само треба да си (не) поштен
П.С...Малку се поштени во овој свет, многу малку....Riki_AMG/// напиша:Да и притоа, моментално стига порака е-маил на постоечкиот, во кој вели дека е променета е-маил адресата и ако кликниш на линкот за потврда се е океј, и има друг линк е точно за вакви ситоации, каде се променува е-маил без знаење на сопственикот.... си знаат тие чупе![]()
А зошто да се присвојува кога сите имаат корист од тоа, додуша се смени пасвордот неколку пати поради обид да се присвои ама сопственикот си ја среди работата.и да сакаат - неможат, на оример не можам да си присвојам акаунт, да го сменам пасвордот, ќе ми бара валидација преку е-маил на оригиналниот корисник....
Оти има не поштени, затоа ама на кој да му кажеш, ти му даваш помош а тие пробуваат да сменат пасворд, сепак без согласност од реалниот сопственик акаунтот не може да биде преземен, тоа сакам да кажам....:smir:А зошто да се присвојува кога сите имаат корист од тоа, додуша се смени пасвордот неколку пати поради обид да се присвои ама сопственикот си ја среди работата.![]()