Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
е не е..........
толку труд сум вложила во бркањето на вој замок.............не може да е твој.....немаш искуство ...........:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

хахаха
еееее не се договоривме така.........мој е:baeh:

имаше догоро? не памтам? а?
кога? како??
замокот е мој додека сум жив.....( глеај сега ќе ме убие некој да го земе замокот :( )

е како........па ми го вети замокот...............ЛАЖГО

ама реков .. дека е мој... кога сакаш можеш да ја имаш.. но сепак е мој

НО ЈАС НЕ СЕ ПРЕДАВАМ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

чоече ...тебе ти давам пари... и те праќам у кина.. учиш некои боречки вештини.. па после од таму идеш холибуд. снимаш филм со џеки чен... џет-ли .. итн... и замокот е пак мој :smir:

да де да и ти додека му ги давас него парите јас замокот си го зимам и се селам од државава и толку е
замокот е мој

псс јас те наоѓам и грабам замок... тебе .. не знам ваљда ќе те оставам во некое село да се опаметиш после извесно врем и тебе те земам и замокот е мој.. тебе ти течат лиѓи за замокот и така

хахахахахах
епа јас така разлигавена ти идам и ти згрозен оставаш замок и бегаш а јас си го зимам замокот и се кријам во една шума и замокот е мој

хахаха јас демек бегам оп се кријам во едно место.. и те следам те следам.. те фаќам...ти зимам замок... те врзам за дрво... преспиваш во шума 1 недела..после те спасувам демек херој XD..добивам награда од општината демек херој...и оп авион со све замок бегам африка... и замокот е мој

Се карат дваица и третиот добива...т.е јас...:) Замокот е мој...:baeh:

хехе мислиш лесно е?
па јас карајки се со едно око внимавам на замокот бе хехе имам искуствоо.. и оп зимам замок.. бегам вие и пак е мој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom