Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
не се проституирам но еве за идејата нека биде твој замокот:baeh:
ама не за долго по некое време се враќам пола човек пола робот и то убивам со ласерот вграден зад увото:je:

Ja prakjam baba mi ona so ogledalo go odbiva laserot u tebe te ubiva i posle od tvoite delovi me prai mene polurobot i u nasledstvo mi go ostava zamokot :pishtoldz

хахахах
да ама јас сум ти ја пратила мојата сестра близначкан и ти мислејќи дека си ме убил си спиеш а јас ти идам на вечер и те убивам
замокот е мој:baeh:

ti go vikam chuck norris i zamokot e moj

еееееееееее ама брус ли го има тепано чак норис еднаш па ја него ќе го викнам
и..............замокот е мој

ма какоб брус ли или чак норис,.. јас ве тепам сите... ама не баш сите .има исклучоциуциц и замокот е мој.... и не ви ја давам XD

ееееееее ама јас ќе те излажам некако и ќе ми го дадеш замокот:pipi:

пфт ..трт..прт.. зш си девојка ќе ме излажеш?абе анџелина џоли гола да ми излезе не ја фермам бе алоо
замокот е .. и само мој :pipi:

пфт ..трт..прт.. зш си девојка ќе ме излажеш?абе анџелина џоли гола да ми излезе не ја фермам бе алоо

хах, хомосексуалец?? :helou:

тогаш .. ти го носам бред пит .. сигурно ќе се попалиш по него и .. замокот е мој !

па нема јас да се соблечам за да те излажам:nenene::nenene::nenene:.................
ке искористам некој мој гениален план...............а ти ќе ми поверуваш

хах, хомосексуалец?? :helou:

тогаш .. ти го носам бред пит .. сигурно ќе се попалиш по него и .. замокот е мој !

ако дојде брад пит... би го оставил замокот .. само да го истепам.... во меѓувреме блекаут се радува дека и поверурам на нејзиниот генијален план.... ти мислиш дека со бред пит си ме излажала и демек замокот е твој... и после вие двете се карате кој ќе го земе замокот .. после тапачка со бред пит ја зимам замок.. ви оставам 100 ден по една боза да ти купите и бегам :pos2::pos2:

штета не пијам боза.............хахах
изгледа ти пропадна планот...........
ај ќе те оставам со бред пит ако толку сакаш ама нека те носи во неговиот замок малце ли има он место па мојот замок да ги зима:pos2::pos2:

ej, ej .. не ми ја мешај сега неа ..
блекаут е како политичар. има план, не го кажува. не се важи, мој си е!

За 100 денари да ти дадам замок? хахахааа:pos2:

му пропадна планот, замокот е мој, ти никогаш не го имаше ..

штета не пијам боза.............хахах
изгледа ти пропадна планот...........
ај ќе те оставам со бред пит ако толку сакаш ама нека те носи во неговиот замок малце ли има он место па мојот замок да ги зима:pos2::pos2:
реков го тепам него и зимам замок .. ти остаам 100 ден ти ако сакаш купи боза.. или лимонада.или чаша ладна вода да се смириш оти замокот е мој :pos2::pos2::pos2:

ej, ej .. не ми ја мешај сега неа ..
блекаут е како политичар. има план, не го кажува. не се важи, мој си е!

За 100 денари да ти дадам замок? хахахааа:pos2:
ама да земам замок после ти праќам карта зе некојси концерт на еминем ти валага у филм забораваш замок ова она и пак е мој замокот

за 100 денара јас ќе ти соберам пола армија и ке те исфрлат од замокот:baeh: и пак ке биде мој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom