Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Ви го носам Овребо вие од нервоза одите ќотек да му удрите и замокот е МОЈ

ти идам преправен ко доктор и ти викам диши не диши, диши, не диши и после не ти викам диши и замокот е мој:duel:

ти доаѓам со класната.... а ја видиш и одма срцев удар... може и мозочен...
И ЗАМОКОТ Е МОЈ

сеа ко ќе се најадам ја ко ќе ви доам има сите до еден да ве истепам бе...најкасно до два.....и тогаш замокот ќе бидее мооој:vozbud::smir:

сеа ќе видите.....почекај малце

Сепак ти додека јадеше јас тебе те убив..И ЗАМОКОТ Е МОЈ

еее сеа се најадов.....те отепуем и замокот е мооој

Ја ти идам на кафе,а успат и Елена Ристеска ти ја носам, со една големо деколте, ти ќе се загледаш, ја со шипката отпозади и ти наземја. Кога ќе видиш и Еленчето и ЗАМОКОТ се мои.

Идам со Меси како го носи пехарот :pehar: ти си одиш со него и замокот е мој...

ќе те пратам бе по цигари...ти ќе отидеш и замокот мене ми го оставаш :helou:

Ти носам буре вино, тио го оставам пред портата на замокот, нема да можеш да одолееш испаѓаш да се напиеш малку јас си влегувам во замокот и тој е мој

Јас ќе ти ја доведам Анџелина Џоли и ти нема да можеш да одолееш веднаш ќе сакаш да спиеш со неа и готово ти го земам замокот.:duel:

Ти носам буре вино, тио го оставам пред портата на замокот, нема да можеш да одолееш испаѓаш да се напиеш малку јас си влегувам во замокот и тој е мој
дали ти стварно милиш дека ја само малце ќе се напијам од виното ???:nesum::nesum:
Јас ќе ти ја доведам Анџелина Џоли и ти нема да можеш да одолееш веднаш ќе сакаш да спиеш со неа и готово ти го земам замокот.:duel:
ја те враќам тебе назад у куманово си ја зиам Анџелина и замокот е мооој

Ви ждригнам на сите по еднаш два пати и замокот е мој! :pos2:

хех,неам гајле ја од ждригање......ја погласно ќе ждригнам ќе ти го зеам замокот паа

те ставам на она машинана од колана Џупцине(без навреда) за дрва сечење и ти прам...зууум..зууум....зуууум на 4 дела те сечам..и после во центрифуга те пикам..!!!и ти турам прашам..онај шо перел и на рака и у машина и башка мирисал на портокал...ОЛИВЕР..и ти умираш...И замоко е мој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom