Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
идам со стотка ве купувам сите сосе замок и со кусурот уплаќам спортска за друг замок
пи ес замокот е мој:baeh:

доаѓам ја со Бил Гејтс те купуем и тебе и замокот....тебе ќе те шитнам у шутка на пазарот а замокот ќе биде мооој:baeh:

Ти идам со стап и ќе бегаш :pos2::pos2: и ЗАМОКОТ Е МОЈ!

Ти го носам расплачаниот Џон Тери.Ти го оставам во двор,ти одиш да го тешиш и јас си го земам замокот:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

:pos2::pos2::pos2:
ја ти го носам иниеста и на тебе ти шибнуе некој гол и за рака со Мастер X идете заедно да плачете а замокот е мооој

Ти идиме јас и Манутдчампионс и ти даваме edno ќотече зш си за фарцелона и ЗАМОКОТ Е НАШ! ( МОЈ И МАНУТДЧАМПИОНС :toe:)

ви праќам еден самоубиец.....двајцата ве лета у ваздух и замокот е па мооој.....
и ќе стаам еден шал од барса на порта против душмани:baeh::smir:

Јас доаѓам ти го пуштам новиот албум на Ем,се заљубуваш во песните,заборавш и замок и се осанато:):)Замокот е мој!

Хаха..Јас ги дигам ролетните,тебе те снемува и замокот е мој..Го викам Мастер Икс на гости..

Јас доагам со 2 лава едениот те изеде тебе а другиот лав го изеде Мастер Икс и ЗАМОКОТ Е МОЈ

:nesum:Јас го викам татичко и замокот е мој :tapp:
хахаха

хаха јас идам сам ве претепувам и двајцата и ЗАМОКОТ е мој

еее ја ќе ја викнам мојата згодна тетка и ќе го среди татко ти за секунда:vozbud::vozbud::smir:
и замокот е мооој

Јас ја средувам тетка ти и замокот е мој:baeh:

Му одам на гости на Манутдчампионс замокот негов останува :smir:!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom