smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.780
- Поени од реакции
- 4.553
Хахах да ти еб*м буквалистата.Прост пример е тоа.И не се сеќавам тоа да сум го рекол.Ехехеее бате бе јас колку што те сватив ке одиш у Шведска пари да напраиш и после ке се вратиш на патиштата да ни стаиш подни греачи?![]()
На Македонија доволно и е да има патна инфраструктура ова веќе science fiction за нас е.
Ама да бидеме реални на многу места воопшто нема патна инфрастуктура ,а таму каде што има е полна со дупки можеби со исклучок на Скопје каде што се гради нон-стоп на сметка на цела Македонија.
Верувај ми нема никој што сака да живее во странство ,но тоа е кога тука нема надеж.
Поентата ми е Македонија и македонците мора да ја воочат колку е сериозна ситуацијата да ги увидиме грешките за да можеме да одиме напред.
Да живееш во заблуда дека се е во ред кога е баш спротивното е смешно и детски.
Еве и едно прашање кој било што заминал во странство направи анкета и прашај ги заминале затоа што сакале или затоа што морале?
Па кажи ми какви резултати доби.

Па шо беше работава сеа... Сакав да слушнам некој ваши мислења за тоа дали има нешто лошо ако заминам во муслиманска држава, а сум христијанин..... Очекувам барем малку помош од вас... Не бидете скржави, посоветувајте ме!