Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

Како и појќето (добро де сите :baeh:) овде шо се изразија, премногу ми е да не речам идиотски да пишам со 4 и 6.

А иначе, овај начин на пишење во Битола најмногу го користат малите пуфлиња, значи 13-14 годишни прчли, за да се напрат интересни, ко шо рече драгата ми колешка *OSS* :smir:

@b3 z@ z@l s3k03 vt0r0 15 g0d16n0 d3t3 g1 k0r1st1

и мене многу ме нервира
ај со 4-ч некако се навикнав ама и 6-ш:nesum:

Никогаш не ги користам овие замени за кириличните букви, освен кога како и сите членови над мене се зафркавам со некој баш со тие финти.

Кога пишувам на латиница подобро ке си пишам s наместо ш и c место ч.
Кај најдоа бројките со букви да ги заменуваат?!
Ако поминеш на hi5 на страните на тинејџерите оваа замена им е главна фора при пишувањето.

0v@ $3 4i$t| glup0$t| | m3 n3rvir@@t mn0gu, $v@6t@!

и ај сеа ти читај што сум напишала и уништувај си ги очите :)

имаме прекрасен јазик и прекрасно кирилично писмо, со што нема потреба да менуваме 4=ч или 6=ш... и така натаму. Јас не ги употребувам.

последно на што се изнасмеав е никот на едно девојче кое е токму љубител на оваа новосоздадена азбука
Ели4ка п4ели4ка

0v@ $3 4i$t| glup0$t| | m3 n3rvir@@t mn0gu, $v@6t@!

и ај сеа ти читај што сум напишала и уништувај си ги очите :)

имаме прекрасен јазик и прекрасно кирилично писмо, со што нема потреба да менуваме 4=ч или 6=ш... и така натаму. Јас не ги употребувам.

последно на што се изнасмеав е никот на едно девојче кое е токму љубител на оваа новосоздадена азбука
Ели4ка п4ели4ка
Има секакви:pos2:

абе ваква тема мислам дека имаше отворено за овие срања.
Точно глупости се,потешко е да напишиш 4,6,7,8,9,5456664634 и сл него ли буквата нормално али ете глупациве шема се, следат мода, напредуваат.
Тоа го праат така наречената глупа шмизлеста селка кремска маса.
Толку.

може и шизофренија да фатиш.....од ова...
а некад толку е тешко да прочиташ, што треба Шамполион да го викнеш да ти дешифрира...
глупост у секој случај....

Стварно е глупаво:tapp:. Си имаме ни своја азбука, ама и јас понекогаш ги употребувам кога оставам коментарчиња на Пријатели,Хи5 и сл.

Nemav navika da gi koristam ovie, no kako minuvase spontano navlegoa i kaj mene. Onaa 6kata bas i ne ja koristam, no 4etvor4eto si go zazede svoeto mesto :nesum:. JBG :toe:, so da praam ... !!!* :wink:

Ги мразам :helou:

j@$ mn0gu s@k@m d@ p16uv@m v@k@ 1 3pt3n e c00l. Se@ sum fra3r 6t0m pi6uvam v@ka 1 s1te z3nsk1 k3 m3 s@k@@t.

pozZ
ki64e
mwaaaaaa

Не користам , глупо е и незнам зошто го користат на мсн се почесто

Leleeeeeee Te sakam za temavA! so znacive najcesto pickite na msn zamaraat i sekad gi pcujam za toa!! So koj pamet 4=CH?!!? Ako voopshto naogame slicnost kodot e:
1-I
3-E
4-A
5-S
7-T
0-o
Bidejki na msn komuniciram so stranci koj gi iam zapoznaeno na forumi i igri [CO,i DotA] znam deka nasekade niz svet ako koristish brojka u pisuvanje ja zamenuvash so tie bukvi,a ne ..makedonska rabota 4=CH LOL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom