Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Го погоди оваА дали он не се брза се мисли пошто другиве луѓе го носат? И он е покриен, најверојатно у сандак или ковчег. Овие шесторица носат мртовец во ковчег?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го погоди оваА дали он не се брза се мисли пошто другиве луѓе го носат? И он е покриен, најверојатно у сандак или ковчег. Овие шесторица носат мртовец во ковчег?![]()
Да.А дали он не се брза се мисли пошто другиве луѓе го носат? И он е покриен, најверојатно у сандак или ковчег. Овие шесторица носат мртовец во ковчег?![]()
дојдовме до заклучок дека за ова нема решениеNe.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 04:44 ---
Дожд.Снег паѓа или вее,не врне
Инаку го реши некој ова?Ме мрзи да барам многу страни има
"Си биле татко и двајца сина, едниот бил слеп а другиот бил глувонем. Биле в пустина и му се припијало вода. Таткото и глувонемиот син пошле по вода а слепиот ги чекал. Наполнале вода и на враќање таткото умрел. Како ќе му кажи глувонемиот на слепиот дека татко му умрел ?
Кажувај одговорот, го мислам неколку дена али очигледно толку ми е лимитот на мозокот....Инаку го реши некој ова?Ме мрзи да барам многу страни има
"Си биле татко и двајца сина, едниот бил слеп а другиот бил глувонем. Биле в пустина и му се припијало вода. Таткото и глувонемиот син пошле по вода а слепиот ги чекал. Наполнале вода и на враќање таткото умрел. Како ќе му кажи глувонемиот на слепиот дека татко му умрел ?
Абе незнам јас затоа прашав.На почетокот на темата само за ова се збореше ама никој не го решил.Кажувај одговорот, го мислам неколку дена али очигледно толку ми е лимитот на мозокот....
Ne.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 04:44 ---
Дожд.Снег паѓа или вее,не врне
Инаку го реши некој ова?Ме мрзи да барам многу страни има
0 степени ?ако надвор е нула степени,а внатре двапати потопло,
колку степени е внатре?
Нема доволно информации за споредба, такада тоа ја прави реченицата алогична, што значи дека нема одговорако надвор е нула степени,а внатре двапати потопло,
колку степени е внатре?
ако надвор е нула степени,а внатре двапати потопло,
колку степени е внатре?
273,15ако надвор е нула степени,а внатре двапати потопло,
колку степени е внатре?
17.777????ако надвор е нула степени,а внатре двапати потопло,
колку степени е внатре?