Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа загатка ја видов на 19 страна ама не видов одговор.Може и да не сум гледал убаво ама сепак,еве ја...

Седат двајца и јадат.Го јадат она што го немаат а кога би го имале тоа што го јадат,не би биле тоа што се.Кои се тие двајца?

Оваа загатка ја видов на 19 страна ама не видов одговор.Може и да не сум гледал убаво ама сепак,еве ја...

Седат двајца и јадат.Го јадат она што го немаат а кога би го имале тоа што го јадат,не би биле тоа што се.Кои се тие двајца?

Седат двајца сиромаси и јадат ништо?

одговорот е: двајца полицајци јадат мозок :helou:

мислам дека го дадов одговорот

двајца сиромаси јадат ваљда богата, скапа храна?? или пак сиромаси јадат пари :):):)

одговорот е: двајца полицајци јадат мозок :helou:

мислам дека го дадов одговорот

тоа е сигурно... ае давајте нова:vozbud:

едит: ае една лесна од мене:
ако Среда во 12 pm врне дожд дали за 36 сати може да очекуваме сонце ?

Што е тоа што е толку осетливо, што дури и да го кажеш неговото име ќе го скршиш?:smir:

Бил еден убав сончев ден. Се шетале две глувчиња. Едното глувче било мало, но имало голем чадор, а другото глувче било големо, но имало мал чадор. Кое глувче повеќе ке наврне?:smir:

Бил еден убав СОНЧЕВ ДЕН. Се шетале две глувчиња. Едното глувче било мало, но имало голем чадор, а другото глувче било големо, но имало мал чадор. Кое глувче повеќе ке наврне?:smir:
:smir:

50 годишен тип живеел у зграда на 35 спрат.Тој имал многу пари,кола,убава работа,но немал ни другари,ни пријатели,ни жена и деца.Едноставно немал никој,никој не го барал едноставно животот му бил монотон.Така еден ден решил да се фрли од покривот на зградата,и ко се фрлил кога стигнал до неговиот спрат,т.е. до неговиот прозор,се премислил.Зашто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom