InSuLaNeR
A man who never was a boy.
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 878
- Поени од реакции
- 107
Пишував одговор ама никој не ми кажа дали е точно или не!!Ајде бе никој не го знае, мора да се најде таков.:helou:
ЧЕКАМ....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пишував одговор ама никој не ми кажа дали е точно или не!!Ајде бе никој не го знае, мора да се најде таков.:helou:
ЧЕКАМ....

Луѓе ај пишете шо е одговор оти стварно се нервирам....после тоа 20 страни се нови загатки а нема одговор на оваааа....
и реков веќе еднаш оваа загатка заборавете ја оти нема одговор т.е. не го знае никој[/quote]
за жал ќе си се понервираш оти никој не го знае одговороти реков веќе еднаш оваа загатка заборавете ја оти нема одговор т.е. не го знае никој
[/quote]
[/quote]јас не ја поставив загатката некој друг ја имаше поставено ама кога го цитирав испадна ко јас да сум ја поставил....туку шо к*р ти се правдам тебе :uvo::uvo:и да сум ја поставил и да не го знам одговорот што? ништо![]()
ЗАБОРАВЕТЕ ЈА ОВАА ЗАГАТКА Летало едно јато гулаби, а од земја ги гледал еден гулаб и им рекол: „Колку сте? Сигурно сте 100!?“ Јатото му одговорило: „Не сме 100. Да сме уште олку колку што сме, и од тој дел половина, и од таа половина пола и ти со нас, тогаш ќе бидеме 100“. Колку гулаби биле во јатото?
66 гулаби???
Летало едно јато гулаби, а од земја ги гледал еден гулаб и им рекол: „Колку сте? Сигурно сте 100!?“ Јатото му одговорило: „Не сме 100. Да сме уште олку колку што сме, и од тој дел половина, и од таа половина пола и ти со нас, тогаш ќе бидеме 100“. Колку гулаби биле во јатото?
Летало едно јато гулаби, а од земја ги гледал еден гулаб и им рекол: „Колку сте? Сигурно сте 100!?“ Јатото му одговорило: „Не сме 100. Да сме уште олку колку што сме, и од тој дел половина, и од таа половина пола и ти со нас, тогаш ќе бидеме 100“. Колку гулаби биле во јатото?
Еве една од мене
За време на инквизицијата осудениците сами си ја одредувале судбината, однсоно на еден лист пишувале СМРТ а на друг СЛОБОДА и требало да одбетат еден од нив (нормално не гледале шо пишит). И сега црквата сакала да си поиграт со еден осуденик и на двата листа напишале СМРТ.
Како осуденикот ќе се спаси од бесилка?........
..ајде да ве видам?
мислам дека ја имаше оваа
ќе ко извлече листот, а потоа ќе му рече на инквизиторот да го прочита листот што останал, а бидејќи на тој лист што останал пишува смрт, на другиот би требало да пишува слобода
Тогаш ќе види дека лажатЊет!!!
Ами ако му речат да го отвори и другото?
Блиску си......

Ke go izede drugoto livce.:jej:Њет!!!
Ами ако му речат да го отвори и другото?
Блиску си......