InSuLaNeR
A man who never was a boy.
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 878
- Поени од реакции
- 107
Пишував одговор ама никој не ми кажа дали е точно или не!!Ајде бе никој не го знае, мора да се најде таков.:helou:
ЧЕКАМ....
Пишував одговор ама никој не ми кажа дали е точно или не!!Ајде бе никој не го знае, мора да се најде таков.:helou:
ЧЕКАМ....
за жал ќе си се понервираш оти никој не го знае одговорот и реков веќе еднаш оваа загатка заборавете ја оти нема одговор т.е. не го знае никој[/quote]Луѓе ај пишете шо е одговор оти стварно се нервирам....после тоа 20 страни се нови загатки а нема одговор на оваааа....
за жал ќе си се понервираш оти никој не го знае одговорот и реков веќе еднаш оваа загатка заборавете ја оти нема одговор т.е. не го знае никој
добро де ако не ја знаеш не ја знаеш, може ќе се најде некој што ја знае[/quote]јас не ја поставив загатката некој друг ја имаше поставено ама кога го цитирав испадна ко јас да сум ја поставил....туку шо к*р ти се правдам тебе :uvo::uvo:и да сум ја поставил и да не го знам одговорот што? ништо
66 гулаби???Летало едно јато гулаби, а од земја ги гледал еден гулаб и им рекол: „Колку сте? Сигурно сте 100!?“ Јатото му одговорило: „Не сме 100. Да сме уште олку колку што сме, и од тој дел половина, и од таа половина пола и ти со нас, тогаш ќе бидеме 100“. Колку гулаби биле во јатото?
не66 гулаби???
запази го болдиранотоЛетало едно јато гулаби, а од земја ги гледал еден гулаб и им рекол: „Колку сте? Сигурно сте 100!?“ Јатото му одговорило: „Не сме 100. Да сме уште олку колку што сме, и од тој дел половина, и од таа половина пола и ти со нас, тогаш ќе бидеме 100“. Колку гулаби биле во јатото?
x+x+x/2+x/4+1=100Летало едно јато гулаби, а од земја ги гледал еден гулаб и им рекол: „Колку сте? Сигурно сте 100!?“ Јатото му одговорило: „Не сме 100. Да сме уште олку колку што сме, и од тој дел половина, и од таа половина пола и ти со нас, тогаш ќе бидеме 100“. Колку гулаби биле во јатото?
Еве една од мене
За време на инквизицијата осудениците сами си ја одредувале судбината, однсоно на еден лист пишувале СМРТ а на друг СЛОБОДА и требало да одбетат еден од нив (нормално не гледале шо пишит). И сега црквата сакала да си поиграт со еден осуденик и на двата листа напишале СМРТ.
Како осуденикот ќе се спаси од бесилка?........
..ајде да ве видам?
Њет!!!мислам дека ја имаше оваа
ќе ко извлече листот, а потоа ќе му рече на инквизиторот да го прочита листот што останал, а бидејќи на тој лист што останал пишува смрт, на другиот би требало да пишува слобода
Тогаш ќе види дека лажатЊет!!!
Ами ако му речат да го отвори и другото?
Блиску си......
Ke go izede drugoto livce.:jej:Њет!!!
Ами ако му речат да го отвори и другото?
Блиску си......