Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
значи, дефинитивно Тој што знае дека ја има, не ја сака. А како може да не сакаш нешто предвреме, кога уште не ни знаЕШ што е? А Ако тој што ја нема, знае што е, Да твојата констатација дури тогаш ќе биде точна т.е нема да ја сака.

И никој не погоди повторн0о погоре...

Ќерка? :wink::wink::wink:

По дефиниција и логика скоро сите нешта кои ги напишаа можат да бидат решение на загаткава и нема да биде грешка. А доколку е потребен стриктно твојот одговор ќе треба малку да ја детализираш не?

По дефиниција и логика скоро сите нешта кои ги напишаа можат да бидат решение на загаткава и нема да биде грешка. А доколку е потребен стриктно твојот одговор ќе треба малку да ја детализираш не?
такви се 10 страни наназад загатките...али ај.

Сакам да ти кажам дека има одговори што ги напишаа кои одговараат како решение на загатката и нема да биде грешка ако бидат земени како точни. А за да го дознаеме одговорот кој ти го бараш изгледа ќе мора уште малку да детализираш, или само да оставиме на нагаѓање :toe:

Сакам да ти кажам дека има одговори што ги напишаа кои одговараат како решение на загатката и нема да биде грешка ако бидат земени како точни. А за да го дознаеме одговорот кој ти го бараш изгледа ќе мора уште малку да детализираш, или само да оставиме на нагаѓање :toe:
ајде вака, ќе се обидам...
еве да го земеме еден од одговорите, на пример: болест
-Тој што ја направил не кажува-Да, ова може да се земе во предвид, иако не ми е јасно едно нешто: Луѓето ли ги прават болестите.
-Тој што ја има, не знае- Е овде те куткам, т.е го негирам овој одговор. Што вие кога сте болни не знаете за тоа, не?
-Тој што знае, не ја сака-да, никој не сака болест, но за ова ние што зборуваме не знаат сите, т.е знае само тој што го направил

Па да затоа напишав некои =] Пример несреќа/незгода или стапица, ама добро си кажа ти дека е предмет. Добро не е важно ајде, темава е да се погоди загатката, јас ќе размислам и ако ми падне нешто на ум ќе пишам :D Поздрав

Па да затоа напишав некои =] Пример несреќа/незгода или стапица, ама добро си кажа ти дека е предмет. Добро не е важно ајде, темава е да се погоди загатката, јас ќе размислам и ако ми падне нешто на ум ќе пишам :D Поздрав
Да „несреќа“ е интересен одговор, но мислам дека повторно вториот услов не го исполнува. И уште нешто, јас повеќето(читај: ПОВЕЌЕТО) загатки ги наоѓам на интернет, има некои кои се обидувам сам да ги направам каде што гледам неколку одговори да не се поклопууваат. Но тие што ги наоѓам на интернет имаат еден одговор и јас се раковадам според тој одговор

Оуки тапа сме кажи шо е :)
де бре, толку брзо се предавате?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom