"Забрането овошје"

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Sekogas trae krekto poradi posledicite no sepak ne se zaborava i e najslatko!!!!

Zabraneto ovosje.. Hmmm neodolivo vkusno :)) Najslatko e bidejki ne e tvoe ili ednostavno ne moze da bide tvoe poradi x pricini a ti nemozes da se pomiris so toa i posegnuvas po nego :))

Најубаво е додека го јадеш,но или брзо се заситуваш или пребрзо си го изел и ти останале само семки во раката,кои мора одново да ги насадиш,па да ги вадиш,чуваш,негуваш,за повторно да го пробаш најубавото.

волф напиша:
слатко е ако знаеш како да го јадеш! контролирано и со мерка, тука е уметноста. само така нема да ти се згади, хехе.

Tocno ova sakav da go kazam:baeh:

*P|nK_G|rL* напиша:
Odsekogas sum vikala deka se sto e zabraneto e poslatko. Kolku covek da ti zabranuva nekoi raboti, kolku i ti da znaes deka nemozes toa da go napravis, nedostiznoto ti se cini preubavo i se ke napravis da go imas. Odsekogas bilo taka.

I jas se soglasuvam so ova! I dodeka ne go imas zabranetoto nema da se smiris dodeka ne go dobies!

па секогаш забранетото е послатко...бидејки ако не беше забрането немаше да биде слатко нели?
секогаш како маана ми е да одам во забранетото...не знам зашто!али никогаш не сум се прејадила не го познавам тоа чуство сеуште!

Па лично немам некоја голема потреба.Секако знае да биде возбудливо и на некој начин некој предизвик кој можеби и делува на егото ама јас повеќе си го сакам тоа што е само мое и на никој друг. :)

najslatko e "zabranetoto ovosje" btw uste go jadam...zadovolstvoto trae ama samo do koga?

Добро, што е за вас „забрането овошје“? Сите пишувате дека е слатко, сте го пробале, сите наведувате дека било најубаво бидејќи било забрането и слично.
Од кого забрането? Зошто забрането?

Добро, што е за вас „забрането овошје“? Сите пишувате дека е слатко, сте го пробале, сите наведувате дека било најубаво бидејќи било забрането и слично.
Од кого забрането? Зошто забрането?

Јас ќе ти кажам...
Ја сака жената на неговиот најдобар другар, зјапа по неа, му оди во куќата со најдолна намера, расипан и будалски ум, кој да го споредиш на тримесечно бебе не може да се спореди....
А ја сака бидејќи знае дека не може да ја има, бидејќи е неиживеана будала која е во момент на надминување на некој промаршен период на освојување, кој требало да го надмине кога имал 14....

Знам што значи „забрането овошје“, само никој тука не објаснува кога пишува, некако темава е само нафрлање на коментари како „Да, сум пробал/а, леле колку е супер баш затоа што е забрането“, „Леле сега го каснувам и баш ми е убаво“ и сл.

Сепак во примерот што ми го опиша нема баш каснување.
И друго. За кого е тоа забрането? Затоа што ти никогаш не би го направила тоа е забрането или..?
Дајте малку да ја прошириме темава:)

Па забрането е од од општеството секако,општеството може само да ме осуди ако јас направам нешто,каснам нешто слатко а е забрането

Секогаш сум бегала од забранетото овошје. Никогаш не сум го сакала. Ниту пак некогаш сум имала допир со забрането овошје. Не се согласувам дека е послатко, тоа обично тие што го преферираат се тешат со зборовите дека е послатко. Може да ти биде сладок животот и без да го пробаш тоа.:smir:

Што е забрането е послатко зашто има возбуда кога правиш нешто забрането.
П.С. Види потпис...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom