"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Siphiwe Tshabalala
Не дека беше нешто познат, ама се прослави заради името и голот на светско. Не искочил од Африка кога е во прашање клубско ниво.
Бафана Бафана :vozbud: Која само атмосфера ја имаше со тоа вувузелите. Беше нешто ново тоа и затоа беше интересно.

:pos::pos:И ебавте мајка на темава,работава е да се ставаат играчи,кој имале потенција,биле запазени у фудбалскиот свет, не некој анонимуси.Оној па погоре лупнал десет имиња,пола од нив просеци,пола од нив сигурно се у пензија,шта речи:facepalm:
абе импотентен еден која потенција ја бараш од фудбалер
wanker

Жулио Баптиста не знам дали го има некој спомнато.. по неталентиран фудбалер (според мене) со толку успешна кариера не постои :D

исто така и Луис Гарсија од Ливерпул

абе импотентен еден која потенција ја бараш од фудбалер
wanker
Ќе ти пишев нешто али ипак имам култура,тоа што сум згрешил една буква,не те вади,од тоа дека тресеш зелени,и ставаш пензионирани играчи.

Емил Хески.
Минатиот викенд го гледав Болтон и не можев да поверувам дека уште игра.

Javier Chevanton еден од заборавените.. памтам на Fifa Menager се случуваше чат пат да го купам... феноменален играч од Лече па во Монако и Севиља потоа гледам уште неколку пати се враќал во Лече, моментално 35 години без тим.

Какау од Штутгарт шпицот на времето. Гледав хајлајтс од Бундес и се сетив на него. Еве гледам сега без клуб е на 34 години.
Кога го спомна него ми текна на Графите. Игра ли уште тој?

Седловски читај. Какау и Графите носи ги за ефтинија. :D

а словенскиот цар новаковиќ? легенда
гледам у јапан играл за нагоја
на една од последниве утакмици за словенија два гола даде на квалификациите е тоа е играч посветен на репрезентацијата и со статус на бог во нивниот фудбал а не како некои легенди што се откажуваат на 29-30 години од репрезентација

артуро луполи? :D

Кога го спомна него ми текна на Графите. Игра ли уште тој?
Графите-Џеко-Мисимовиќ.

Едино Џеко напраи нешо поеќе од ова трио кое хараше у бундесот едно време.

Графите-Џеко-Мисимовиќ.

Едино Џеко напраи нешо поеќе од ова трио кое хараше у бундесот едно време.

Можеби зашто е помлад, а Графите е 36 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom