"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Преги коментаторот го спомна Маркос Сена.
Не сум го видел одамна човекот, еве сега гледам игра во Њу Јорк. Беше незаменлив во генерацијата кога жолтата подморница бележеше добри успеси.
Иако е веќе во поодимнати години мислам дека може да се спомне на темата.

Кога гледав на времето бундес лига , во Херта чинам растур праеше чоеков, барем таков впечаток имам. Секогаш експериментираше со фризот.
Maрселињо, така веројатно се изговара :D

^
Многу добар играч беше Марселињо!Права легенда на Херта.Сега пред некој месец почина брат му,исто играч на Херта беше.

fernando_gago.jpg

Зверов од Реал,Рома,Валенсија заврши во Велез Сарсфилд :(

Батистута,каде е сега човеков?Жив ли е:)

Рубен Де Ла Ред играч на Реал Мадрид доста ветувачки беше, сега гледам у 2008 срце го фатило, а у 2010 завршил кариера на само 25 години

^
Многу добар играч беше Марселињо!Права легенда на Херта.Сега пред некој месец почина брат му,исто играч на Херта беше.
го продадоа зошто се скараа бидејќи овој си го продолжил одморот за две недели негде и не се јавил на тренинг, така беше? :) а брат му бил постар или помлад од него?

Рубен Де Ла Ред играч на Реал Мадрид доста ветувачки беше, сега гледам у 2008 срце го фатило, а у 2010 завршил кариера на само 25 години

Да, а сега е тренер во Реал Мадрид на некои од младинските школи.

fernando_gago.jpg

Зверов од Реал,Рома,Валенсија заврши во Велез Сарсфилд :(

Не беше некое играчиште, тоа е точно, ама по мене исто така и потценет играч. Не успеа да се докаже целосно Гаго. Или можеби повредите го спречија во тоа.

го продадоа зошто се скараа бидејќи овој си го продолжил одморот за две недели негде и не се јавил на тренинг, така беше? :) а брат му бил постар или помлад од него?

Брат му беше малку постар а Марселињо не тренирал со екипата помалку од две недели.Околу 9-10 дена ми се чини беше.Си беше проблематичен,како и скоро сите бразилци но беше јак играч.(y)

Многу талентиран играч ми беше еден од омилените. Штета што не заврши во некоја поголема екипа :)

Говани Дос Сантос - Детто на Барса... Новиот Роналдињо, неверојатен талент што знае да игра само со репрезентативниот тим на Мексико... Да ти играл сеа во Мајорка... Брао.
Најјакио киксер од сите киксери/голмани на Англија Пол Робинсон, додека беше во Лидс и го смени легендарниот Најџел Мартин му спремаја блескава иднина но Хрватска му го скрој чурко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom