"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Брат многу си ме мислел, не е добро тоа. Сепак само форум е ова :D

Не се навредувај ама јас не те ни знам тебе, ниту за кој навиваш. Или имаш менувано ник или ве има неколку со сличен назив па не ве разликувам :icon_lol:
Баш затоа не сум те мислел туку сум те замислувал многу постар и немам намера да те навредам со мислењава него да те потролам за тоа што сум пропуштил во овие 12 години членство на форумов. :icon_mrgr:

У реду е. Ме има низ фудбалските теми ама не со длабоки анализи. Највеќе сум активен со известувања за заборавени играчи и трансфери за истите и секако со некое меме.
Ниеднаш до сега немам сменто ник, ниту сум имал друг акаунт. Прв и едниствен е овој. Барем до сега.

Поздрав и секое добро, остани ми во добро здравје.

Миралем Пјанич, Јулијан Дракслер, Алекс Сонг, Мартин Касерес, Хесе Родригез, Костас Митроглу, Артур Мело.

Дел од овие се веќе и пензионирани, на пример Сонг, ама уште пред да ја заврши кариерата беше баш како урнек за во темава.

Миралем Пјанич, Јулијан Дракслер, Алекс Сонг, Мартин Касерес, Хесе Родригез, Костас Митроглу, Артур Мело.

Дел од овие се веќе и пензионирани, на пример Сонг, ама уште пред да ја заврши кариерата беше баш како урнек за во темава.
Повеќето од овие минаа низ Барселона. Голема е листата на играчи кои после Барселона кариерата им појде во заборав.

Имавте и еден Аргентинец сега негде во Америка игра не ми текнуе името., а не беше лош кај вас.

Некако брзо поминаа 5 години, порано побавно врвеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom