"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Брат многу си ме мислел, не е добро тоа. Сепак само форум е ова :D

Не се навредувај ама јас не те ни знам тебе, ниту за кој навиваш. Или имаш менувано ник или ве има неколку со сличен назив па не ве разликувам :icon_lol:
Баш затоа не сум те мислел туку сум те замислувал многу постар и немам намера да те навредам со мислењава него да те потролам за тоа што сум пропуштил во овие 12 години членство на форумов. :icon_mrgr:

У реду е. Ме има низ фудбалските теми ама не со длабоки анализи. Највеќе сум активен со известувања за заборавени играчи и трансфери за истите и секако со некое меме.
Ниеднаш до сега немам сменто ник, ниту сум имал друг акаунт. Прв и едниствен е овој. Барем до сега.

Поздрав и секое добро, остани ми во добро здравје.

Миралем Пјанич, Јулијан Дракслер, Алекс Сонг, Мартин Касерес, Хесе Родригез, Костас Митроглу, Артур Мело.

Дел од овие се веќе и пензионирани, на пример Сонг, ама уште пред да ја заврши кариерата беше баш како урнек за во темава.

Миралем Пјанич, Јулијан Дракслер, Алекс Сонг, Мартин Касерес, Хесе Родригез, Костас Митроглу, Артур Мело.

Дел од овие се веќе и пензионирани, на пример Сонг, ама уште пред да ја заврши кариерата беше баш како урнек за во темава.
Повеќето од овие минаа низ Барселона. Голема е листата на играчи кои после Барселона кариерата им појде во заборав.

Имавте и еден Аргентинец сега негде во Америка игра не ми текнуе името., а не беше лош кај вас.

Некако брзо поминаа 5 години, порано побавно врвеа.

Карлос Бака, Луиз Адриано, Андреа Бертолачи, Џанлука Лападула, Матија Де Шиљо, Жереми Менез, Матија Калдара, Андреа Конти, Кисуке Хонда, Габриел Фереира, Родриго Ели, Марко Ван Гинкел, Хозе Маури, Хозе Соса, Сусо, Рикардо Родригез, Матео Мусакио, Хашим Мастур, Стефан Ел Шарави, Милош Красиќ, Мајкл Агаци, Мбаје Нианг, Микеланџело Албертаци, Матиа Дестро, Андреа Поли, Јурај Куцка, Густаво Гомез, Леонел Ванхиони, Лукас Окампос, Џерард Делуфеу, Марио Пашалиќ, Диего Лаксалт, Фабио Борини, Андре Силва, Ален Халиловиќ, Жерсон Вергара, Кшиштов Пјатек, Мануел Локатели, Тиемује Бакајоко, Лукас Пакета, Патрик Кутроне, Иван Стриниќ, Диого Далот, Џанлуиџи Доларума, Какан Калханолглу, Раде Круниќ, Чипријан Татарушану, Пјер Калулу, Јанс Питер Хауге, Суихиалхо Меите и многу други неопеани јунаци.

Буквално играат во Јунајтед, Сити и Интер. Какан Калханолглу :unsure:
ПРвиот сигурно нема некаков значаен импакт во така голем клуб, вторите се одамна мртви и заборавени за нас, од 2021ва поточно.

Кристијано Молинаро или добро познат на форумов како Кристијано Молиседанезгрешинаро.... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom