"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
528f633e90da12-07406699

Pomala slika стави ако можеш.

Сабајле ми текна на Таарик Сектуи. :D А и на цела плејада од Порто, lost and forgotten. Додуша, прашање колку се форготен, ко не беа нешто експонирани.

инаку, јас во склоп со темава, играчи кои се стари, а имале големо реноме и импакт, ама сепак денес ретко кој ги памти, знае, сега би ги номинирал (засега, понаатму уште милион): Сони Андерсон и Марио Жардел. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
My bad, аддонов на хром сакал пари за фул сајз :pos: Да ,Одонкор е.Според мене еден од најбрзите фудбалери во поновата историја.

odonkorNEU-DW-Sport-Mannheim.jpg

BaRtvywIQAAJgjj.jpg:large

Michael Johnson - He was a highly rated midfielder. Made his debut for Manchester City at 18. Now 25, without a club.

Moра да се сеќавате на него. Беше најавуван како своевремено најјакиот англиски талент. Ако е он стварно на сликава: :eek: :pos: :cuc:

BaRtvywIQAAJgjj.jpg:large

Michael Johnson - He was a highly rated midfielder. Made his debut for Manchester City at 18. Now 25, without a club.

Moра да се сеќавате на него. Беше најавуван како своевремено најјакиот англиски талент. Ако е он стварно на сликава: :eek: :pos: :cuc:
да, бил и во болница за лечење на зависност од коцкање :)

Goran Slavkovski
Soccer player
Goran Slavkovski is a Macedonian–Swedish footballer who is currently playing for KSF Makedonija in the Swedish 6th division

WTF Новиот ибра кај паднал

Стандардниот голман на КПР заборавен, а Хулио Цезар не ? :D
Мислам дека не се разбирате, Роб Грин беше најавуван како новиот Питер Шилтон (како и секој втор англиски голман веќе) и освен една две сезони на високи ниво, почна и тој да прави киксови а му беше предвидувано своевремено да брани за најголемите англиски тимови.
Цезар си изгради кариера веќе, сега збира пари во КПР

Стандардниот голман на КПР заборавен, а Хулио Цезар не ? :D

Грин цел живот ти е просечен голман...изваде сезона две добри, на менаџер беше ѕверка :D ...и се случи светското 2010 :)

Мислам дека не се разбирате, Роб Грин беше најавуван како новиот Питер Шилтон (како и секој втор англиски голман веќе) и освен една две сезони на високи ниво, почна и тој да прави киксови а му беше предвидувано своевремено да брани за најголемите англиски тимови.
Цезар си изгради кариера веќе, сега збира пари во КПР

Грин само беше најавуван за врвен голман, но Цезар и беше врвен голман.
Поради тоа јас му давам предност на Цезар во темава :D

Не очекував да дојде до тој степен да настапува за второлигаш (и тоа како резервен голман).

34 години не се многу за голман. Сеуште можеше да си ја одржува формата и да биде меѓу врвните голмани.
Пари... после 40та година во Катар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom