"Заборавени" играчи

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Pomala slika стави ако можеш.

Сабајле ми текна на Таарик Сектуи. :D А и на цела плејада од Порто, lost and forgotten. Додуша, прашање колку се форготен, ко не беа нешто експонирани.

инаку, јас во склоп со темава, играчи кои се стари, а имале големо реноме и импакт, ама сепак денес ретко кој ги памти, знае, сега би ги номинирал (засега, понаатму уште милион): Сони Андерсон и Марио Жардел. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
My bad, аддонов на хром сакал пари за фул сајз :pos: Да ,Одонкор е.Според мене еден од најбрзите фудбалери во поновата историја.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Michael Johnson - He was a highly rated midfielder. Made his debut for Manchester City at 18. Now 25, without a club.

Moра да се сеќавате на него. Беше најавуван како своевремено најјакиот англиски талент. Ако е он стварно на сликава: :eek: :pos: :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Michael Johnson - He was a highly rated midfielder. Made his debut for Manchester City at 18. Now 25, without a club.

Moра да се сеќавате на него. Беше најавуван како своевремено најјакиот англиски талент. Ако е он стварно на сликава: :eek: :pos: :cuc:
да, бил и во болница за лечење на зависност од коцкање :)

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
Goran Slavkovski
Soccer player
Goran Slavkovski is a Macedonian–Swedish footballer who is currently playing for KSF Makedonija in the Swedish 6th division

WTF Новиот ибра кај паднал

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стандардниот голман на КПР заборавен, а Хулио Цезар не ? :D
Мислам дека не се разбирате, Роб Грин беше најавуван како новиот Питер Шилтон (како и секој втор англиски голман веќе) и освен една две сезони на високи ниво, почна и тој да прави киксови а му беше предвидувано своевремено да брани за најголемите англиски тимови.
Цезар си изгради кариера веќе, сега збира пари во КПР

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Стандардниот голман на КПР заборавен, а Хулио Цезар не ? :D

Грин цел живот ти е просечен голман...изваде сезона две добри, на менаџер беше ѕверка :D ...и се случи светското 2010 :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Мислам дека не се разбирате, Роб Грин беше најавуван како новиот Питер Шилтон (како и секој втор англиски голман веќе) и освен една две сезони на високи ниво, почна и тој да прави киксови а му беше предвидувано своевремено да брани за најголемите англиски тимови.
Цезар си изгради кариера веќе, сега збира пари во КПР
Грин само беше најавуван за врвен голман, но Цезар и беше врвен голман.
Поради тоа јас му давам предност на Цезар во темава :D

Не очекував да дојде до тој степен да настапува за второлигаш (и тоа како резервен голман).

34 години не се многу за голман. Сеуште можеше да си ја одржува формата и да биде меѓу врвните голмани.
Пари... после 40та година во Катар :D

Kajgana Shop

На врв Bottom