Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А преку ренгенска снимка може да види дали е инфициран ?
П.С: Нека биде она среќна ако го спаси, зашо и реков не дојдов да го вадам, сакам да го спасиш, ако не, нека му ја мисли.
Абе види, глупачата според мене, последнио пат коа го затвори, погреши зашто он тогаш сите канали беа отворени и ќе истечешше гнојот а она го затвори и он се надува, сеа малце ми опаѓа, ти кажав сосем малце иам оток и тоа торбичката.
Ако ми спадне откот скроз ќе може да се пломбира нели?
Некој ако знае да ми каже зашо Лакалут пастата за заби е тргната од продажба у Тинекс и дали ја има у други маркети?
Аналгин?Имам кариес меѓу 4-ката и 5-ката, прилично доста длабоко навлезен. Утре имам закажано кај забар за да ми го средат, ама имам доста голема болка вечерва. Како да го средам барем да можам да заспијам вечер? Пробав со Дентогал, не помага баш многу многу.
Оди во аптека и купи си ЗАБОЛЕКС капки и со чепкалки за уши со него накапнете и намачкајте на заболено место и ќе се среди и потоа оди на забар.Имам јака болка на иструган заб врз кој е ставена порцеланска навлака, поради што може да се јави болкава ? и освен аналгин (што не ми помага) што друго пиете ?
Da prasam nesto.... dali e toacno toa deka ako zabar ti projde so alatkata na zabite i ti gi grebe ima golema sansa da ti se rasipat zabite?
Оди во аптека и купи си ЗАБОЛЕКС капки и со чепкалки за уши со него накапнете и намачкајте на заболено место и ќе се среди и потоа оди на забар.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk