За женските: Ќелави или мажи со коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување

Какви мажи повеќе сакате?

• Ќелави

Гласови: 27 44,3%
  • Со долга коса!

Гласови: 34 55,7%

• Вкупно гласачи
    61
Па јас сакам типчиња со долга косичка...Ама кога ќе погледнам во листата ниту еден немам со долга коса...:nesvest:.Епа не знам што е работава...

Со нормална должина на косата се разбира:smir:

Нешто што најмногу го мразам е тоа е ќелав човек!Некако ми се одбивни и нападни и незнам уште какви тие типови,ме подсеќаат на оние што стојат на врата пред дискотки и ми се слошува при самата помисла....Несакам ни претерано многу долга коса ама кога би бирала би одбрала со подолга коса.Иначе си ги сакам типовите со нормално кратка коса :pipi:

normalno ili so kosa ili uste poarno so dugacka kosa,ko ke go baknuvam da saram niz negovata kosa ili pa use poarno ko vodime ljubom mx mx milina :)

Definitivno so dolga kosa:)A kako ne znaes akter be so dolga kosa?Ašton Kučer :pos2:

licno za mene sredna kako sto treba da dolikuva na masko ili kelav:wink::wink:

Со коса да бидат :toe:

Ne mi e jasno sto podrazbirate pod normalna dolzina na kosata. Toa sto poveketo maski imaat pokratka ili deka toa od populacijata e poprifateno ne znaci deka e normalno, u denesno vreme se e normalno samo da e dobro sredeno i stokmeno.Barem jas taka mislam. Poveke sakam maski so dolga vitkana kosa :vozbud:ama pusta sudbina se so pokratka mi se pagaat:toe:

Со долга коса....мммммммммм

Па не сум баш за мажи без коса, затоа што ретки се тие што навистина им стои да бидат ќелави, сакам да бидат со коса....

ја обожавам косата на мојот партнер има прилично подолга :vozbud: така да ми се свиѓа машко со подолга коса

Бидејќи нема опција со средна должина, ќе одберам со долга коса па после ќе му ја скратам :icon_lol:

dolgi kosi kratok um ,kratki kosi ic um.

Megju ovie dvete opcii biram kelavi maski, inaku sakam maski so kratka kosa, ne skroz istrizena ama kratka da bide, mrazam maski so dolgi kosi.

Повеќе со долга, ама најубаво е да е средена косата, онака просечно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom