За женските: Ќелави или мажи со коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување

Какви мажи повеќе сакате?

• Ќелави

Гласови: 27 44,3%
  • Со долга коса!

Гласови: 34 55,7%

• Вкупно гласачи
    61
Пааа ако под долга се подразбира мрсни три влакна што ги чува ко очи у глава само за да се рече дека има долга коса(има многу такви)...го пројдов тој период...ќе изберам ќелав...у принцип и сакам ќелави:)

Ова се однесуваше на дадениов избор...ако уопште земам да се замарам со коса,сакам не премногу кратка косичка,ни долга..некое интересно бушаво фризурче:kez:

Каква врска има косата? Та имал та немал. Косата е само некој вид „украс” кој не мора да го има/нема за да ми биде привлечен.

Енергијата која ја шири околу себе не ја дава косата.

Машки со нормална должина на косата, но се согласувам со мислењето дека е битно тоа што е под косата.

Не можам да се одлучам!

хахаха ивана првo (пост) па мушко (зелена) :)
ај те молам објасни зошто ќелавите мажи ти се одвратни, баш ме интересира ;)

МАР МАР напиша:
со коса оф корс ама има и машки на кои шо ќелавоста им стојт и се многу пошармантни и поубај
bk.gif
ќе си се цитирам и ќе сменам малце.... не е битно дали со коса или без коса, ако имат шарм и ѕвезда и да немат коса ќе ти е најубав на свет :devojce:

Некако неможам да се одлучам....Ако морам да бирам од овие два типа коса се би ми било исто..ако не бирам коса со нормална дужина :)

Шознам....повеќе ме привлекуваат машки со долги и малце кадрави коси, али и бричена глава може да изгледа привлечно, е сеа не кај секој фала богу, пример Louis Saha ќелав e mmmm :vozbud: , Vin Diesel е смешен со коса, Seal е далеку поарен и поатрактивен ќелав, отколку со тоа суканиците шо ги имаше пред тоа итн бла бла бла ........

Досега дечковците ми беа со некои необични фризури, долги коси но средени :)
Сегашниов има кратка коса, а порано имаше долга :pipi:
Значи со ДОЛГА КОСА повеќе сакам :helou:

...kosata, e ukras na liceto, mashki-zenski-ista stvar e, koa se raboti za izgledot...

па зависи...некои се поубави ќелави а некои со долга коса...ама ако морам да бирам, тогаш со долга коса

На прекрасна фаца стои секаква фрозура, ако имам доволно убав (за мене), веројатно секако ќе ми биде убав. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom