Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WE ALL WILL... Ама ке почекаме за тоа малце повеќе.....Дали ќе го дочекам денот кога гејлада ќе се распадне?!![]()
http://mk.wikipedia.org/wiki/Свети_Паисиј_ХилендарскиХахахахах ебати глупите грчки попови .
Само не ми е јасно кој е тој Хаисиј Хајлендерски
Нема да има војна во Грција, сето ова е притисок до Еу да ги пушти парите што поскоро како демек да не се испотепат помеѓу себе.
Турците како шо се прецизни,ќе заврши некоја бомба накај Гевгелија...ако се спукаат...:pos2:
како кој гледа на стварите- за тебе се можеби глупости , но...како сака нека ја сметаат светските историчари ...
не живееле во Македонија ..
со ова не ја бранам грција .. ме заболе и зао нив .. ама до толку да ја величиме па и турција не бива, едноставно не е точно дека не модеринизирале .. глупости ...
како кој гледа на стварите- за тебе се можеби глупости , но...
записите од турската администрација се од најголема корист за НАС.како напомена само: македонскиот народ нема обичај да запишува- (повеќе се усни преданија) ,арно ама денес знаеме за 500 години наназад кој на кое земјиште-имот живеел, колку деца имал- (колку машки, колку женски) ,колку ниви, колку добиток имал.... се’ е евидентирано со такви детаљи да дури и денешниот катастер може да им позавиди заедно со заводот за статистика- на исцрпните податоци особено во делот (наводно спорниот дел за гејците) Егејска Македонија.
а само уште ова би го додал- ДАЈ БОГ да им се оствари пророштвото на св.Козма и Пасиј Хиландарски - и за три месеци да ја осетат на своја кожа неправдата која ја направија и прават на Македонците- СЕ’ да им се врати ко бумеранг- децата да им ги отргнат од дома и од нив и да им ги испратат у незнајни правци - а со земјата да им завладеат турците и никојпат да не им дозволат да се вратат назад - а од останатите народи да бидат понижувани и негирани и да се бара од нив да сменат име, јазик ....
да БОГ да даде еден од нив да не остане - племе покварено
Interesna tema ali ve gledam site ste ko popaleni majmuni na banana , svatete deka vojnata ne e ubavo nesto , kade i da izbie na balkanot ke se oseti i kaj nas i toa mnogu ke se oseti na ekonomski plan,a na smetka na toa nekoj na zapadot ili vo Izrael ke prima mnogu pari na konto vo nekoja banka .
A i pogore nekoj spomna loso z Turcija ?
Neprijatelot na mojot neprijatel e moj PRIJATEl i BTW ako se izgradat aerodromite , ako se napravat patistata od donacii na Turcija znaci ke treba da se zbratimime bez razlika na verite ( SITE SME ISTI NA BOGA ) i ne ja mesajte Turcija so islamizacija bidejki Turcija e daleku od takov radikalen islam , so doaganjeto na Mustafa Kemal vo Turcija se smenija tolku mnogu raboti sto i sam ne bev svesen koga gi citav zakonite koj se doneseni pod direktiva na samiot Kemal , a eden od niv e "DA SE SKINAT FEREDZINJATA OD GLAVITE NA ZENITE" e sea ti gledaj dali Turcija i Islamizacija odat zaedno , DA , moze odele ali toa bilo mnogu odamna ali sea se novi vreminja , zosto se pravi tolku losa slika za islamot ... jas sum Pravoslaven pa mene najubavo mi e koga ke sednam na masa so Musliman , tolku ubavo mi doagja na dusava , famava ja digaat evreite (MATER IM EBAM) od istok i EU , UN od zapadot .
Se plasite od muslimanstvoto a ?? Jas povekje se plasam od nova agresija na inkvizitorska evropa , e togas e strasno , znajte deka nema da znaete so e MIR so EU , NATO ...
A sto stanuva zbor za temava , mislam deka treba Grcive da baraat proska od nas , bidejki sve loso sto im se slucuva im se slucuva neslucajno ( PRAVI LOSO SO LOSO KE TI BIDE VRATENO ) , ( KOJ OD ORUZJE I VOJNA ZIVEE OD TOA I KE ZAGINE ) a znaeme Grcija kako postana drzava (po pat na VOJNA ) epa sega red e i od vojna da zgasne ali sepak treba da bara proska od nas a nie da izlezeme golemi i da im prostime .