За сите хејтери на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
520
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
micevski.xyz
Не е монтажа, случајно налетав на слики од офисот на Фејсбук. И после ова ќе отворам уште еден профил и ќе ве спамирам уште повеќе :pos:
Шала на страна интересни фотки

tn.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

12.jpg

17.jpg

Мај фејворит :vozbud:
18.jpg

19.jpg

И како да немаш Фејсбук профил сеа, башка и ова мостов со форумов топ.

:vozbud::vozbud:

Еј а кај му се собите за Texas hold 'em? :)

А од дека си сигурен оти не е монтажа!

Еј а кај му се собите за Texas hold 'em? :)

Несмеат тие да ги стават ќе ги фатиме на читови :)

А од дека си сигурен оти не е монтажа!

Зашто ова не е извадено од сајт како Idividi.com.mk, Tocka.com.mk, 365.com.mk или пак Taratur.com или како и да беше тој сајт..
Место каде најмалце очекував да има таква слика ама ете :)

Јас сум голем голееееееееееем хејтер на фејсбук ама не ја сфакам финтата со сликите нели темата е за хејтери.а јас не видов никој ништо негативно да каже за нив ...:toe::toe::toe:

Неам фејкбук, а нема ни да иам..

Јас сум голем голееееееееееем хејтер на фејсбук ама не ја сфакам финтата со сликите нели темата е за хејтери.а јас не видов никој ништо негативно да каже за нив ...:toe::toe::toe:
Слабо конташ брат ... Работата е што сите они кои го мрзат ФБ да видат дека таму имa македонско знаме , не верувам не ти падна во очи па не ја свати поентата. Врати страна назад и види дека сликите се оргинал и дека имаме наше дете таму :vozbud:

А и мегу друго не се праам ногу паметен признавам имав профил на хај5 ама не можам да ја сфанам поентата со сликите и коментарите ке ставеш слика како прво не сакам секоја будала да гледа па макар и само пријателите да се шо праам кај одам кај се сликам со кој сум бил а и ништо не ми значи дур ми е и глупо ако некој ти напише еј добра фотка или слично...:toe::toe::toe::smir::smir::smir:

Слабо конташ брат ... Работата е што сите они кои го мрзат ФБ да видат дека таму имa македонско знаме , не верувам не ти падна во очи па не ја свати поентата. Врати страна назад и види дека сликите се оргинал и дека имаме наше дете таму :vozbud:
ОК не сфана преска ама шо ако има наше дете треба ли да смене нешто тоа лугето по месечината се качуват ние се радуваме на наше дете у фејсбук мислам браво за детето не викам дека е мала работа за него или за било кој ама ништо не ми мене барем мене...

Стварно бе, што бара македонското знаме таму? :vozbud: Како и да е, ја разубавува просторијата. :lizavce:

Тој таму шо е треба малце да му биде срам.Има направено кардинални грешки во преводот за македонската верзија на ФБ :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom