За што секогаш наоѓате време?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
секогаш ке најдам време за СЕБЕ !!!:):):):):) покрај себе си;):) може и за другарка ми , за на нет , со дечко ми ако се шетнам и тоа а сеакоо и за љубов и водење љубов а и ТЕТОВИРАЊЕ !!!:):):):):)

секогаш наоѓам врема за себе, за интернет, за читање добра книга, за да си зготвам нешто по мој мерак, за децата од С.О.С селото...

За да се одморам, да си напраам некој мерак во животот.

Морам да најдам време за да излезам малку со друштвото , за на интернет , за одмор

Хммм.. Да спијам, да седам пред ТВ, да шитнам нешто трева за да извадам за цигари пари :D:D: .. ЗА ДЕВОЈКАТА ПОСЕБНО ИМАМ ВРЕМЕ!!!.. Најдувам време да ме боли стомак за да пијам апчиња за спиење само за да не ме боли :D:D:D:D.. Иам време секад за карање или тепање со некого.. За смеење, за плачење поретко, ама се најдува и за тоа време.. Во глобала тоа е.. Ако ми текни уште нешто ќе пишам :D

Секогаш наоѓам време за моите дома... за друштвото.. и мн нормално... ЗА КОМПЈУТЕРОТ!!!!!:vozbud: :vozbud:

За играње кантер,
за другарите,
за читање на фамракологијата

на прво место фамилијата.

Sekogas za se imam vreme duri nekoi luge se cudat kako uspevam, ali iskreno ni sama neznam, najbitnoto nikoj i nisho ne e zapostaveno od moja strana.

За Интернет,гледање и играње фудбал.Во секој момент сум достапен.

За кајгана,футбал,искачање,браќата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom